Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
3 φωτογραφίες »

Έχοντας το νέο λογότυπο της εταιρείας, οι τροχοί έχουν επανασχεδιαστεί ελαφρώς.

Νέο teaser της Hennessey πριν το ντεμπούτο του Venom F5

1.688 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2020)

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για να κάνει το ντεμπούτο του το νέο Hennessey Venom F5 και η εταιρεία συνεχίζει τις teaser αποκαλύψεις μέχρι να γίνει η επίσημη πρεμιέρα.


Το τελευταίο teaser της Hennessey για το Venom F5 δείχνει ένα επανασχεδιασμένο σετ τροχών, το οποίο μπορείτε να δείτε στις εικόνες. Έχοντας το νέο λογότυπο της εταιρείας, οι τροχοί έχουν επανασχεδιαστεί ελαφρώς, αν και το μοτίβο των 10 ακτινών εξακολουθεί να υπάρχει.
 
Από κει και πέρα η Hennessey δε θέλει να αποκαλύψει πολλά στοιχεία πριν το ντεμπούτο του μοντέλου έχει όμως ανακοινώσει πως το αυτοκίνητο θα έχει σημαντικές αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Παράλληλα υπόσχεται πως θα έχει καλύτερη αεροδυναμική απόδοση, θα γίνει εκτενής χρήση ανθρακονήματος για να παραμείνει όσο το δυνατόν ελαφρότερο και πως η καμπίνα του θα θυμίζει πιλοτήριο αεροσκάφους για να συνάδει με τις υψηλές ταχύτητες που θα είναι σε θέση να φτάνει.
 
Η ισχύς του αυτοκινήτου θα πηγάζει από έναν V8 κινητήρα 6,6 λίτρων με δύο turbo, με την συνολική ιπποδύναμη να φτάνει τα 1.840 άλογα και τα 1.617 Nm ροπής, ενώ το βάρος δεν θα ξεπερνά τα 1.360 κιλά. Η Hennessey έχει ανακοινώσει πως θέλει να πάρει το ρεκόρ του ταχύτερου αυτοκινήτου παραγωγής και ισχυρίζεται πως η μέγιστη τελική ταχύτητα θα ξεπερνά τα 500 χλμ./ώρα. Συγκεκριμένα, το Venom F5 θα πρέπει να κινηθεί κατά μέσο όρο ταχύτερα από 447,19 χλμ./ώρα για να σπάσει το ρεκόρ της Koenigsegg Agera RS.  
 
Αν όχι όλες τις πληροφορίες, πολλές περισσότερες θα μάθουμε στις 15 Δεκεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένο να δούμε το νέο Hennessey Venom F5.

Toyota
Skoda