Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το νέο σύστημα εισήχθη στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Namyang στη Νότια Κορέα.

Aμφότερες οι εταιρείες σκοπεύουν να εφαρμόσουν τα οφέλη της νέας τεχνολογίας στα μελλοντικά τους μοντέλα.

Νέος τρόπος σχεδίασης από Kia και Hyundai

1.824 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2019)

Ένα νέο σύστημα εικονικής πραγματικότητας το οποίο θα τους βοηθήσει να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν καλύτερα και ευκολότερα τα μοντέλα τους χρησιμοποιούν οι Kia και Hyundai.

Το νέο σύστημα, το οποίο εισήχθη στο Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης στη Namyang στη Νότια Κορέα, προσφέρει μια αυξημένη εστίαση στην ενίσχυση των διαδικασιών ανάπτυξης οχημάτων μέσω της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί διάφορες εφαρμογές, επιτρέποντας στις ομάδες σχεδιαστών και μηχανικών να διεξάγουν αξιολογήσεις τόσο στην ποιότητα του σχεδιασμού των οχημάτων, όσο και στις διαδικασίες που απαιτούνται για την ανάπτυξή του.
 
Το βασικότερο στέλεχος της νέας τεχνολογίας είναι μία κατάλληλη κονσόλα την οποία προσαρμόζουν οι εργαζόμενοι στο κεφάλι τους (κάσκα εικονικής πραγματικότητας). Αυτή μέσω 36 αισθητήρων εντοπισμού κίνησης επιτρέπει στους μηχανικούς των οχημάτων να εισέλθουν ουσιαστικά σε αναπτυξιακές προσομοιώσεις σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα το νέο σύστημα αξιολόγησης σχεδιασμού μπορεί να υποστηρίξει έως και 20 ταυτόχρονους χρήστες, ενώ έχει τη δυνατότητα να προσομοιώνει εσωτερικά και εξωτερικά στοιχεία σχεδίασης, φωτισμό, χρώματα και υλικά.
 
Φυσικά αμφότερες οι εταιρείες σκοπεύουν να εφαρμόσουν τα οφέλη της νέας τεχνολογίας στα μελλοντικά τους μοντέλα, ενώ μέσα στα πλάνα τους έχουν την εισαγωγή ακόμα περισσότερων τεχνολογιών εικονικής πραγματικότητας. Μέσω της πλήρους εφαρμογής των διαδικασιών εικονικής ανάπτυξης σε στάδια έρευνας, ανάπτυξης και προπαραγωγής, η Kia και η Hyundai προβλέπουν 20% μείωση του χρόνου ανάπτυξης του οχήματος και 15% μείωση του ετήσιου κόστους ανάπτυξης.

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Autotriti.gr