10 φωτογραφίες »

Nissan Qashqai Vs Toyota C-HR

162.910 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2021)

Επίσημα… αγαπημένα: Είναι τα δημοφιλέστερα αυτοκίνητα της κατηγορίας στη λιανική αγορά της χώρας μας και αποτελούν επίσημα τα αγαπημένα αυτοκίνητα που επιλέγει το κοινό. Τι τα κάνει τόσο ικανά όμως και πως κοντράρονται μεταξύ τους σε όλους τους τομείς;


O βασιλιάς στην κατηγορία των C-SUV είναι εδώ και αρκετά χρόνια το Nissan Qashqai. Η συνταγή της Νissan βρήκε πολλούς μιμητές, όμως κανένας δεν κατάφερε να το στριμώξει στα σχοινιά. Πιο απειλητικό απέναντί του στέκεται σε επίπεδο λιανικής το αντίπαλον δέος της Toyota - μιας εταιρείας που παραδοσιακά «αγαπιέται» από τους Ελληνες- με το C-HR. Η μεταξύ τους μάχη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα όπως θα δούμε και παρακάτω, όμως το βασικό στοιχείο που τα κάνει τόσο αγαπητά είναι η πληρότητά τους, η αξιοπιστία τους και οι ικανότητές τους γενικότερα. Ας τα δούμε αναλυτικά. 

Σχεδίαση: Πλεονέκτημα για το C-HR
Αισθητικά τα δύο Ιαπωνικά αυτοκίνητα είναι όμορφα και κομψά, με το Nissan Qashqai να προβάλλει ένα πιο συμβατικό αισθητικό προφίλ κάτι που το καθιστά πιο εύπεπτο στο μάτι απέναντι στο ιδιαίτερα δυναμικό με κουπέ χαρακτήρα C-HR. Σε κάποιους το C-HR ίσως δείχνει φλύαρο όμως είναι αναμφίβολα εντυπωσιακό και ξεχωριστό για τα δεδομένα της κατηγορίας, ενώ άλλοι βρίσκουν αρκετά δυναμική και την εμφάνιση του Qashqai το οποίο μάλιστα εκφράζει πιο άμεσα τον crossover χαρακτήρα του. Η εμφάνιση λοιπόν είναι από μόνη της σε θέση να διαχωρίσει τα δυο αυτοκίνητα προσελκύοντας το καθένα με τον τρόπο του το κοινό της κατηγορίας. 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto