Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ο Nico Rosberg σημείωσε έναν εξαιρετικό χρόνο με τη W05 του στις δεύτερες προ-αγωνιστικές δοκιμές εξέλιξης.

Ο Nico Rosberg σημείωσε έναν εξαιρετικό χρόνο με τη W05 του στις δεύτερες προ-αγωνιστικές δοκιμές εξέλιξης.

O Raikkonen τράκαρε, ο Rosberg ξεχώρισε…

3.110 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2014)

Οι προ-αγωνιστικές δοκιμές Formula 1 βρίσκονται σε εξέλιξη στην πίστα του Bahrain με τον Nico Rosberg να ξεχωρίζει, ενώ –αντίθετα- ο Kimi Raikkonen τράκαρε την F14 T του.

Ο Nico Rosberg σημείωσε έναν εξαιρετικό χρόνο με τη W05 του στις δεύτερες προ-αγωνιστικές δοκιμές εξέλιξης, που λαμβάνουν χώρα στο Bahrain. Ο πιλότος της Mercedes κατάφερε να ξεχωρίσει και να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε (με μόλις 1,7 δλ. πίσω του) ο Jenson Button με το μονοθέσιο της McLaren.
Η πιθανότητα να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης σταμάτησε για τον Kimi Raikkonen 5 λεπτά πριν τη λήξη των δοκιμών, αφού ο πιλότος της Ferrari έχασε τον έλεγχο της F14 T στην 4η στροφή και τραυμάτισε άσχημα το εμπρός μέρος του. Ο Φιλανδός είχε πολύ καλό χρόνο και είχε συμπληρώσει 81 απροβλημάτιστους γύρους με το μονοθέσιο της κόκκινης ομάδας. Παρά το γεγονός όμως του ότι τράκαρε, ο χρόνος του τον κατέταξε στην 3η θέση του πίνακα και μόλις 3,5 δλ. πίσω από τον Rosberg.
Γενικότερα, το μονοθέσιο της Mercedes σταμάτησε στην άκρη της πίστας δύο φορές, ενώ συνολικά υπήρξαν 7 κόκκινες σημαίες για την 4η μέρα προ-αγωνιστικών δοκιμών στο Bahrain.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TI YOKOHAMA AGORAZO