Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Οδηγός Tesla καβάλησε ράγες τρένου λόγω λάθους του AutoPilot

1.435 Επισκέψεις στο άρθρο (3/7/2024)
Οδηγός Tesla καβάλησε ράγες τρένου λόγω λάθους του AutoPilot

- Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οδηγός τραυματίστηκε
- Είναι η δεύτερη φορά που το Tesla Autopilot μπερδεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα
- Οι τοπικές αρχές άρχισαν εκστρατεία για την ασφάλεια των οδηγών των Tesla
- Η Tesla ανακάλεσε περισσότερα από 2 εκατ. Tesla με θέματα στο AutoPilot

Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο οδηγός τραυματίστηκε

Οδηγός στις ΗΠΑ ενέργοποίησε το αυτόνομο σύστημα οδήγησης στο Tesla που οδηγούσε αλλά το αποτέλεσμα ήταν καταστροφοικό, αφού μπέρδεψε κάποιες ράγες τρένου για δρόμο, με αποτέλεσμα το Tesla να βρεθεί πάνω σε αυτές. Το συμβάν έγινε λίγο έξω από τη πόλη του Σακραμέντο, με την αστυνομία μετά το συμβάν να μην αποκαλύπτει ούτε το όνομα του οδηγού, ούτε την κατάσταση του αμαξιού.

Είναι η δεύτερη φορά που το Tesla Autopilot μπερδεύεται σε σύντομο χρονικό διάστημα

Μάλιστα είναι η δεύτερη φορά, μέσα σε λίγους μήνες, που το Autopilot της Tesla κάνει λάθος. Πιο συγκεκριμένα, τον περασμένο Μάιο ένα Tesla με ενεργοποιημένο το Autopilot δεν πήγαινε να πέσει πάνω σε τρένο, με τον οδηγό να σώζει τη κατάσταση τελευταία στιγμή.

Οι τοπικές Αρχές άρχισαν εκστρατεία για την ασφάλεια των οδηγών των Tesla

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ανησυχίες, με τις τοπικές αρχές να ξεκινούν εκστρατεία για την ασφάλεια των οδηγών Tesla. Σε δημοσίευση του στα social media, το αστυνομικό τμήμα της πόλης Woodland ανέβασε υπενθύμιση για τους οδηγούς Tesla παροτρύνοντας τους να είναι πάντα σε εγρήγορση, να ελέγχουν συχνά τον δρόμο, ενώ τόνισαν ότι το Autopilot αποτελεί σύστημα υποβοήθησης και δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον πραγματικό οδηγό.

 

Η Tesla ανακάλεσε περισσότερα από 2 εκατ. Tesla με θέματα στο AutoPilot

Όλα αυτά συνέβησαν λίγο μετά την ανάκληση 2 εκατομμυρίων μοντέλων Tesla με πρόβλημα στην λειτουργία του Autopilot. Οι Αρχές των ΗΠΑ έχουν μετρήσει 200 τρακαρίσματα τα οποία σχετίζονται με λάθη του συστήματος της αμερικάνικης εταιρείας. Για χρόνια ο Elon Musk δηλώνει ότι τα αυτόματα συστήματα οδήγησης, θα αντικαταστήσουν τον πραγματικό οδηγό. Μήπως έχουμε ακόμα χρόνια;

FORD E TRANSIT POSO KALO EINAI
moto