4 φωτογραφίες »

Ψηφιακό, high tech και εξαιρετικά ποιοτικό είναι το εσωτερικό του νέου Audi A3.

Εσωτερικό από άλλη «διάσταση»

51.548 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2020)

Για το υψηλό τεχνολογικό προφίλ, την κορυφαία premium ποιότητα κατασκευής και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει το νέο Audi Α3 θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες, όμως θα περιοριστούμε στο ζουμί. Το μοντέλο θα διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης (έως και για τη δικτύωση με τα άλλα μοντέλα του ομίλου VW που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση), ενώ στο εσωτερικό, τα ψηφιακά όργανα ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό, όπως και η οθόνη αφής (έως 10,1 και ιντσών) με πολλές διαδικτυακές λειτουργίες. 

Όμως, ενώ η Audi υιοθέτησε πάρα πολλά στοιχεία από τις τεχνολογίες του γκρουπ σε ό,τι αφορά τόσο τους κινητήρες και τα κιβώτια, όσο και στα συστήματα υποβοήθησης και συμμετέχει επίσης πλήρως στον τομέα της ψηφιοποίησης, οι Βαυαροί φρέναραν ό,τι έχει να κάνει με τη νέα «επιχειρησιακή» φιλοσοφία του ομίλου.

Αν θελήσετε να αλλάξετε το πρόγραμμα οδήγησης, ενώ κινείστε με υψηλή ταχύτητα, ή απλά επιθυμήσετε να μειώσετε την ένταση της θέρμανσης, θα είστε ευχαριστημένοι με τον ένα και μοναδικό διακόπτη, που είναι εύκολης πρόσβασης, ακόμα και στα τυφλά - ενώ ο χαμηλά τοποθετημένος περιστροφικός διακόπτης για τον έλεγχο της έντασης του ηχοσυστήματος με το δάκτυλο χρειάζεται …εξάσκηση.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Hyundai
OPEL