2 φωτογραφίες »

Οι κινητήρες θα ξεκινούν από τους 100 ίππους και στην κορυφαία έκδοση RS3 θα φτάνουν τους 400, ενώ θα δούμε και plug-in υβριδικά συνολα.

Κινητήρες από 100 έως 400 PS & σπορτίφ οδική συμπεριφορά

51.488 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2020)

Στο ξεκίνημα της εμπορικής πορείας το νέο Audi Α3 θα διατίθεται με έναν TDI κινητήρα 2,0 λίτρων με 116 ή 150 PS ή έναν TFSI με 150 PS. Ανεξάρτητα από τον κινητήρα που θα επιλέξει κανείς, το A3 δείχνει ζωντανό και με την προσαρμοζόμενη ανάρτηση (AdaptiveDamperControl) μοιάζει να έχει δύο πρόσωπα…

Στο πρόγραμμα οδήγησης comfort είναι σίγουρο και συμπαγές, πλησιάζει ή καλύτερα «κάθεται» στη μεσαία κατηγορία, ενώ στο πρόγραμμα δυναμικής οδήγησης χαμηλώνει 15 χλστ. και αναζητά το επιπλέον πάτημα του γκαζιού και τις στροφές, ώστε να δείξει από την πλευρά του τι σημαίνει τελικά «σπορ αυτοκίνητο».

Φυσικά, αυτοί οι τρεις κινητήρες δε θα είναι οι μοναδικοί οι οποίοι θα εφοδιάσουν το νέο Audi A3. Με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η Audi θα παρέχει ιπποδυνάμεις από 100 έως και 200 PS, επίσης θα λανσάρει το S3 με 300 άλογα, αλλά και το RS3 με κοντά 400 PS. Και φυσικά θα υπάρχουν τουλάχιστον μία (σ.σ. πιθανόν δύο plug-in-υβριδικές εκδόσεις), που μπορούν να κινηθούν για περίπου 60 χιλιόμετρα χωρίς καύσιμο. Πρέπει απλά να δείτε τα υπόλοιπα μοντέλα του Group, για να μάθετε τι μπορείτε να περιμένετε από το νέο A3.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
test center