Εσωτερικό-Χώροι: Έγινε high-tech και ακόμα πιο πρακτικό

15.332 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2024)
Μοντέρνα εικόνα, γερή συναρμογή, «τίμιο» φινίρισμα για το ολοκαίνουργιο εσωτερικό.
7 Φωτογραφίες »

Μοντέρνα εικόνα, γερή συναρμογή, «τίμιο» φινίρισμα για το ολοκαίνουργιο εσωτερικό.

Ο εκσυγχρονισμός του Duster έχει συνέχεια στην γεροδεμένη καμπίνα των επιβατών, όπου τα πλαστικά παραμένουν σκληρά και μέτρια σε υφή, σε μια εμφανή προσπάθεια συγκράτησης του κόστους. Η εικόνα όμως είναι απόλυτα μοντέρνα χάρη στο ολοκαίνουργιο και σχεδόν κάθετο ταμπλό με τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς σε σχήμα Υ και τις δύο νέες ψηφιακές οθόνες: Για πρώτη φορά μοντέλο της Dacia έρχεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων, 7 ιντσών, που είναι στάνταρ από τη δεύτερη έκδοση εξοπλισμού Expression μαζί με τη νέα οθόνη αφής 10,1 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, η οποία μάλιστα είναι στραμμένη προς τον οδηγό και έχει φυσικού διακόπτες στη βάση για ευκολία. Στη βασική έκδοση δεν υπάρχει οθόνη αφής, αλλά μια θέση για να βάζεις το κινητό σου σε αυτό το ρόλο…


 Τα πλαστικά παραμένουν σκληρά, αλλά υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων νέα οθόνη 10,1 ιντσών στάνταρ από την έκδοση Expression.
7 Φωτογραφίες »

Τα πλαστικά παραμένουν σκληρά, αλλά υπάρχει ψηφιακός πίνακας οργάνων νέα οθόνη 10,1 ιντσών στάνταρ από την έκδοση Expression.


Καλά νέα υπάρχουν και στον τομέα της πρακτικότητας, με το νέο Dsuter να είναι πιο ευρύχωρο από πριν χάρη στην καλύτερη εκμετάλλευση των χώρων και τη νέα πλατφόρμα στην οποία βασίζεται. Υπάρχει αισθητή αύξηση του πλάτους της καμπίνας, στην οποία υπάρχουν αποθηκευτικοί χώροι 30 λτ,, αλλά και του χώρου για τα γόνατα των πίσω επιβατών. Το πάτωμα του πορτμπαγκάζ, το οποίο έφτασε στα 517 λτ. (μεγαλύτερο και από μοντέλα της μεσαία κατηγορίας SUV) είναι χαμηλότερο και το άνοιγμα της πίσω πόρτας είναι πιο φαρδύ. Παράλληλα, έξυπνα αξεσουάρ όπως τα YouClip (ειδικός αντάπτορας δίνει τη δυνατότητα να στερεώνεις τηλέφωνο, άγκιστρο για τσάντες, μικρή λάμπα κτλ., σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου) κάνουν την καθημερινότητα ακόμη πιο εύκολη, ενώ το Sleep Pack μετατρέπει το πίσω μέρος σε κρεβάτι 1,90 μ. x 1,30 μ. που αναδιπλώνεται σε λιγότερο από 2 λεπτά, προσφέροντας στη συνέχεια ράφι και αποθηκευτικό χώρο.

Σελίδα 1Οδηγούμε στην Ισπανία: Νέο Dacia Duster | «Μουράτο», υβριδικό, αλλά χωρίς diesel
Σελίδα 2Σχεδίαση: Πιο μοντέρνο και δυναμικό
Σελίδα 3Εσωτερικό-Χώροι: Έγινε high-tech και ακόμα πιο πρακτικό
Σελίδα 4Κινητήρες: To υβριδικό «σκότωσε» το diesel
Σελίδα 5Στο δρόμο: Πιο ισορροπημένο στο δρόμο, πιο αγρίμι ως 4Χ4
Σελίδα 6Η γνώμη μας & Τεχνικά Χαρακτηριστικά
MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO