Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Online παραγγελία ανταλλακτικών από την Nissan

1.608 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2021)

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan παρέχει μια πρωτοποριακή υπηρεσία, που σκοπεύει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των καταναλωτών, καθώς με μερικά κλικ από τον υπολογιστή ή το smartphone σας μπορείτε να παραγγείλετε online γνήσια ανταλλακτικά.


Η καινοτόμα υπηρεσία Online Παραγγελίας Γνήσιων Ανταλλακτικών & Αξεσουάρ για το δικό σας Nissan κάνει εγκαίνια στην χώρα μας μετά το επίσημο λανσάρισμά της από την εγχώρια αντιπροσωπεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε..

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της φίρμας, πλέον ο καθένας μπορεί να παραγγείλει γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Nissan, πάντα με τη συνεχή υποστήριξη, αξιοπιστία και εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας, από την άνεση του σπιτιού ή του γραφείου του και μέσα από την σύγχρονη ιστοσελίδα "www.nissan.gr/parts-shop".

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan πρωτοπορεί για μια ακόμα φορά για τα δεδομένα της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου, προσφέροντας τη δυνατότητα σε πελάτες λιανικής να παραγγείλουν ηλεκτρονικά (online), γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ για το Nissan τους.

Συγκεκριμένα, η Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., παρέχει τώρα τη δυνατότητα να παραγγείλετε ανέπαφα και με απόλυτη ασφάλεια, γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ Nissan για το αυτοκίνητό σας, ανεξαρτήτως από την περιοχή διαμονής σας. Και το σημαντικότερο: δεν ψάχνετε στα τυφλά, αλλά η παραγγελία σας υποστηρίζεται από αυτούς που γνωρίζουν το Nissan σας, καλύτερα από οποιονδήποτε.

Toyota
LINGLONG DIAGONISMOS