Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Open Days: Οδήγησε όλα τα ηλεκτρικά Mercedes στην Θεσσαλονίκη
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Open Days: Οδήγησε όλα τα ηλεκτρικά Mercedes στην Θεσσαλονίκη

1.832 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2021)

Από τη Δευτέρα 15 Νοέμβριου έως και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στην έκθεση της Μ. Ιωαννίδης ΑΕΒΕ Mercedes-Benz & smart στην περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά και να οδηγήσετε τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα EQA, EQC και smart EQ fortwo.

Όσοι έχετε την περιέργεια να ανακαλύψετε τον κόσμο της ηλεκτροκίνησης στην συμπρωτεύουσα και τις γύρω περιοχές μπορείτε να αποκτήσετε μια πρώτη γνώμη βλέποντας από κοντά και οδηγώντας τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes-Benz και της smart.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οδήγησε τη νέα ηλεκτρική Mercedes EQA

Με τα νέα, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά σχεδίασης, τα στοιχεία εξοπλισμού ανέσεων και τα συστήματα ασφαλείας της ηλεκτρικής εκδοχής της GLA που φροντίζουν για μια κορυφαία, ηλεκτρική οδηγική εμπειρία. Με πλούσιο εξοπλισμό και sport σχεδίαση, η ολοκαίνουρια EQA ταιριάζει σε έναν δραστήριο τρόπο ζωής, προσφέροντας μια εμπειρία δυναμικής οδήγησης χωρίς συμβιβασμούς. Μια «compact αθλήτρια» μεγάλης αντοχής. Η EQA διακρίνεται για την υψηλή αποδοτικότητα και τις εντυπωσιακές τιμές ισχύος. Με αυτονομία που υπερβαίνει τα 400 χιλιόμετρα, και την αίσθηση ασφάλειας και ξεγνοιασιάς που προσφέρει κατά την ηλεκτρική λειτουργία, κάνει την οδήγηση μια πραγματική απόλαυση.

Μπες πίσω από το τιμόνι της επιβλητικής Mercedes EQC

Με εκπληκτική αυτονομία και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC υπόσχεται ότι προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης. Ανακαλύψτε μια εντελώς νέα εμπειρία χειρισμού και ενδείξεων: με φυσικό, διαισθητικό χειρισμό με φωνητικές εντολές, προσαρμόσιμες λειτουργίες και επιφάνειες αφής, κομψά πλαισιωμένες από ένα κόκπιτ με ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας. Με την EQC δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αυτονομία, χάρη στη μεγάλη μπαταρία υψηλής τάσης, με ωφέλιμο ενεργειακό περιεχόμενο 80 kWh (NEDC), προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως και 417 km βάσει του NEDC* που αρκεί για πολλές καθημερινές διαδρομές.

smart EQ fortwo: το γνήσιο αυτοκίνητο πόλης

Το λιλιπούτειο ηλεκτρικό με τον πολύπλευροχαρακτήρα, την αυτονομία έως 159 χιλιόμετρα και 8 χρονιά εγγύηση μπαταρίας. Φορτίστε όπου εσείς επιθυμείτε, σε λιγότερο από 40 λεπτά εάν φορτίζετε με τον προαιρετικό φορτιστή 22 kW για 40 λεπτά σε wallbox ή σταθμό φόρτισης, σε λιγότερες από 3,5 ώρες με φορτιστή 4,6 kW σε wallbox ή σταθμό φόρτισης, και σε λιγότερες από 6 ώρες με τον φορτιστή 4,6 kW σε συνηθισμένη οικιακή πρίζα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
E-DUCATO CARGO BOX