Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Όχι στα ηλεκτρικά υπερ-αυτοκίνητα λέει η ΜcLaren

1.545 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Kάθε ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα αμιγώς ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο έχει αποκλείσει η βρετανική φίρμα, τουλάχιστον για τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Kαμία πρόθεση να ασχοληθεί με την «ηλεκτροδότηση» των μοντέλων μέχρι τουλάχιστον να προχωρήσει περισσότερο η τεχνολογία των μπαταριών δεν έχει η McLaren. H βρετανική εταιρεία έχει κάνει στο παρελθόν κάποιες λιγοστές προσπάθειες στον τομέα αυτόν με την plug-in υβριδική P1, αλλά έχει ανακοινώσει πως δεν σκοπεύει να λανσάρει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τουλάχιστον μέχρι το έτος 2025.

Ο γενικός διευθυντής Μarketing της φίρμας, κ. Jamie Corstorphine, δήλωσε πως η εταιρεία, αν και ερευνά την πιθανότητα να προσφέρει κάποιο μοντέλο με αμιγώς ηλεκτρικό σύνολο, η McLaren δεν θα κατασκευάσει ένα τέτοιο αυτοκίνητο πριν να είναι σίγουρη πως θα αποτελεί ένα πραγματικό σπορ μοντέλο με μικρό βάρος και δεν θα το κάνει μόνο και μόνο για να συμβαδίσει με τα νέα όρια εκπομπών ρύπων που έχουν τεθεί.

Το βάρος είναι πιθανώς ο πρωταρχικός λόγος που δεν θα δούμε σύντομα κάποιο ηλεκτρικό υπερ-αυτοκίνητο από την McLaren. O Corstorphine δήλωσε πως η McLaren προτιμά να περιμένει μέχρι να προχωρήσει και άλλο η ηλεκτρική τεχνολογία και να μπορέσει να προσφέρει ένα μοντέλο με, όχι μόνο εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και την δυνατότητα να προσφέρει εξαιρετική οδηγική εμπειρία.

Η ΜcLaren πιστεύει πάντως πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον στόχο να αποτελούν τα υβριδικά της το 50% των συνολικών πωλήσεών της μέχρι το 2022.

ford
LEASING PICK UPS