Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H βρετανική μάρκα πολυτελείας θα επικεντρωθεί σε εξ ολοκλήρου ηλεκτρικές τεχνολογίες.

H βρετανική μάρκα πολυτελείας θα επικεντρωθεί σε εξ ολοκλήρου ηλεκτρικές τεχνολογίες.

Όχι στα υβριδικά λέει η Rolls-Royce

2.642 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Σε αποκαλυπτικές δηλώσεις σε ότι αφορά τις δραστηριότητες της Rolls-Royce για την εξέλιξη των κινητήρων, προχώρησε ο Torsten Müller-Otvös, ο οποίος γνωστοποίησε πως η εταιρεία δεν θα ασχοληθεί με του υβριδικούς κινητήρες.

Η Rolls-Royce θέλει να παραλείψει ένα βήμα στη διαδικασία ανάπτυξης των μελλοντικών οχημάτων της. Έτσι αντί να εργάζεται πάνω σε υβριδικά αυτοκίνητα ως μια προσωρινή λύση, έως ότου φθάσουν οι ηλεκτροκινητήρες, η βρετανική μάρκα πολυτελείας θα επικεντρωθεί σε εξ ολοκλήρου ηλεκτρικές τεχνολογίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτό επιβεβαιώθηκε και από τα πιο επίσημα χείλη, όπως αυτά του Διευθύνοντα Συμβούλου της Rolls-Royce. Επιπλέον ο Müller-Otvös σημείωσε πως, η μάρκα θα ασχοληθεί με τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα, μόνο όταν έχει αναπτυχθεί πλήρως η συγκεκριμένη τεχνολογία.
Για αυτούς που αναρωτιούνται γιατί η φίρμα θέλει να παραλείψει την ανάπτυξη των υβριδικών τεχνολογιών, ο Müller-Otvös ανέφερε πως η μάρκα δεν πρωτοστατεί ποτέ, όταν δοκιμάζεται μια νέα τεχνολογία, γιατί αυτό που προσφέρει στους πελάτες της είναι ένα αξιόπιστο, πολυτελές αυτοκίνητο και όχι ένα πεδίο δοκιμών νέων τεχνολογιών.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα λόγια του Torsten Müller-Otvös, οι αυτόνομες τεχνολογίες δεν αποτελούν προτεραιότητα για την Rolls-Royce, αλλά θα ξεκινήσουν όταν και αυτές θα έχουν αναπτυχθεί.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
Citroen