«Πολεμικός» διάκοσμος για το Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport, με καλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονα στοιχεία.

Εντεταμένη είναι η σπορτίφ εικόνα στο εσωτερικό της R.S. έκδοσης του Clio σε σχέση με τις απλές του εκδόσεις.

Πιο σύγχρονο και πιο κοντά στο πολιτισμένο σπορ ύφος του είναι στο εσωτερικό του το Polo GTI, το οποίο ξεχωρίζει για τους χώρους και την ποιότητα κατασκευής του.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που είναι στάνταρ στο Polo GTI δεν συναντάται σε άλλο μικρό GTi μοντέλο.

Τα μεγάλα και σταθερά paddles του Clio Renault Sport είναι «φετιχι-στικά».

Τα μπάκετ καθίσματα είναι εκπληκτικά σε εμφάνιση και στήριξη και παράλληλα διαμορφώνουν μια χαμηλή θέση οδήγησης.

Εσωτερικό: Σπορ και σύγχρονα

72.956 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2019)

Σε κάθε περίπτωση, το εσωτερικό των τριών μικρών GTi που συγκρίνουμε εκφράζει τον σπορ χαρακτήρα τους. Τα 208 GΤi by Peugeot Sport και Clio Renault Sport είναι τα πιο «άγρια»  και στο εσωτερικό τους με την εικόνα να χαρακτηρίζεται όμορφη και σύγχρονη εκτός από σπορ. Τα μπάκετ καθίσματα είναι εκπληκτικά σε εμφάνιση και στήριξη και παράλληλα διαμορφώνουν μια χαμηλή θέση οδήγησης. Οι κόκκινες ραφές (και μοκέτες στο Peugeot), ο συνδυασμός αλκαντάρας και υφάσματος στις επενδύσεις και ο κόκκινος φωτισμός του πίνακα οργάνων συμπληρώνουν τις διαφορές αυτών των κορυφαίων εκδόσεων σε σχέση με τις υπόλοιπες. Συγκριτικά πάντως, ο διάκοσμος είναι πιο «πολεμικός» και η ποιότητα καλύτερη στο 208 GTi σε σχέση με το Clio R.S.

Το νεότερο μέλος, το Polo GTI όπως και τα μικρότερα αδέλφια του, πρωταγωνιστεί στην κατηγορία του στον τομέα της εικόνας και της ποιότητας του εσωτερικού, με τον διάκοσμο να είναι και πάλι προσεκτικά και διακριτικά «ανεβασμένος». Στο GTI, το κοκτέιλ γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστό, με το καρό μοτίβο «clark» στα καθίσματα, την όμορφη ματ φάσα στο ταμπλό και φυσικά με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων, ο οποίος είναι στάνταρ και δίνει πολλές επιλογές απεικόνισης της πληροφορίας. Σε αυτά προστίθεται το αρχοντικό, βαθύ, αφρώδες πλαστικό στο ταμπλό και δημιουργεί μια όντως ανώτερη αίσθηση. Το Polo υπερέχει ξεκάθαρα και σε χωροταξικά ζητήματα, προσφέροντας τόσο μεγαλύτερους χώρους για τους 4 επιβάτες του όσο και τις αποσκευές τους, αν και σε όλα δεν θα υπάρξουν προβλήματα φιλοξενίας 4 επιβατών.  

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

EUROINS PASXA
Audi