Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Δείτε παρακάτω το νέο teaser video του hypercar της Rimac που ήρθε στη δημοσιότητα.

Πλησιάζει το νέο hypercar της Rimac (+video)

2.483 Επισκέψεις στο άρθρο (24/1/2018)

Με ένα teaser video η Rimac μας δίνει μια πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να συναντήσουμε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, όταν και θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του νέου της hypercar.

Με κάτι λιγότερο από δύο μήνες να απομένουν έως ότου ανοίξει τις πύλες της η Έκθεση Αυτοκινήτου στη Γενεύη, η κροατική μάρκα ξεκίνησε να δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες και video του νέου μοντέλου της σε μορφή teaser.

Υπενθυμίζουμε πως η Rimac έγινε γνωστή μετά το λανσάρισμα του Concept_One, ενός ηλεκτροκίνητου hypercar με ισχύ 1.224 ίππων, που χρειαζόταν μόλις 2,5 δλ. για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα, έχοντας αυτονομία 350 χλμ. μέσα από μια μπαταρία χωρητικότητας 90 kWh.
 

Γυρνώντας στο σήμερα λοιπόν, στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα video διάρκειας 22 δλ. στο οποίο εμφανίζεται η σιλουέτα του μοντέλου, που έρχεται να αντικαταστήσει το Concept_One, αφήνοντας αρκετά στοιχεία στη φαντασία του θεατή. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα η λεζάντα που επέλεξαν οι Κροάτες η οποία αναφέρει «Γιατί να παίζεις με τους κανόνες, όταν μπόρεις να αλλάξεις το παιχνίδι».

Τέλος, σημειώνουμε πως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες το επερχόμενο hypercar θα έχει μεγαλύτερη ισχύ και καλύτερες επιδόσεις από τον προκάτοχό του, όντας το αντίπαλον δέος για το Tesla Roadster, που χρειάζεται μόλις 1,9 δλ. για να πιάσει τα πρώτα 96 χλμ./ώρα. Περισσότερες πληροφορίες γι` αυτό θα μάθουμε στις 6 Μαρτίου, όταν και θα ανοίξουν οι πύλες της Γενεύης.
 

HUYNDAI
ΜΟΤΟ