Συμπέρασμα: Για κάθε ανάγκη

32.272 Επισκέψεις στο άρθρο

Από τα παραπάνω γίνεται σαφές πως η γκάμα του C-HR είναι πλούσια και θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη, ενώ σε όλες τις εκδόσεις του ανεξαρτήτου κινητήρα είναι οικονομικό και ευχάριστο στην οδήγηση.

Η βασική έκδοση κινητήρα διακρίνεται για την χαμηλότερη τιμή αγοράς της (από 20.670 ευρώ) και είναι σε θέση να προβάλλει πιο εύκολα τον οδηγοκεντρικό του χαρακτήρα, ελέω και χειροκίνητου κιβωτίου. Από την άλλη, το υβριδικό σύνολο με τον 1,8 λτ. κινητήρα που θα επιλέγαμε εμείς θυσιάζει λίγο από την αμεσότητα και την απόκριση σε σβέλτους ρυθμούς, προβάλλοντας έναν πιο soft και άνετο χαρακτήρα. Το μεγάλο του προσόν βέβαια είναι η εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και το γεγονός πως απαλλάσσεται από τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ και η τιμή με βάση όλα τα παραπάνω είναι δελεαστική (από 23.470 ευρώ).

Η κορυφαία έκδοση, τέλος, δίνει σαφή προτεραιότητα στις επιδόσεις αλλά η τιμή της ξεφεύγει από τα άλλα δύο. Βέβαια, είναι και πάλι δελεαστική σε σχέση με τη συνολική εικόνα του μοντέλου σε όλα τα επίπεδα (από 28.450 ευρώ).

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

EUROINS PASXA
KIA