Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Lamborghini Gallardo που αγόρασε η εξαπατημένη γυναίκα στον κατηγορούμενο μνηστήρα της

Η Lamborghini Gallardo που αγόρασε η εξαπατημένη γυναίκα στον κατηγορούμενο μνηστήρα της

Πουλάει έρωτα, παίρνει supercars

3.978 Επισκέψεις στο άρθρο (19/10/2016)

Νεαρός άντρας από τις Η.Π.Α. συνελήφθη για απάτη, πλαστογραφία και αρκετά ακόμα αδικήματα. Τι έκανε; Τον ερωτευόντουσαν!

Ο 28χρονος Timothy Rossell κατηγορείται με τα αδικήματα της απάτης, για κλοπή ταυτότητας και για πλαστοπροσωπία ομοσπονδιακού αξιωματικού. Ωστόσο όλα αυτά ήταν «καρπός του έρωτα». Για την ακρίβεια του έρωτα που του είχαν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος έπεισε μια γυναίκα από Φλόριντα για να του αγοράσει μια Lamborghini Gallardo και μια Corvette Z06. Σύμφωνα με αμερικάνικο μέσο, ο Rossell άρχισε να βγαίνει ραντεβού με γυναίκες από την Πενσυλβάνια, τη Φλόριντα και το Μιζούρι, τις οποίες και γνώρισε μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών. Σε κάθε μια περίπτωση ξεχωριστά κατάφερε να πείσει αυτές τις γυναίκες για να του αγοράσουν αυτοκίνητα. Ναι, καλά ακούσατε. Στο όνομά τους βέβαια, αλλά αυτός ήταν ο μοναδικός οδηγός.
 
Κατόπιν ισχυριζόταν στις κοπέλες πως το αυτοκίνητό κλάπηκε, ενώ στην πραγματικότητα αυτός τα πουλούσε και έπαιρνε τα χρήματα. Αυτό παραξένεψε τη γυναίκα από το Μιζούρι, η οποία ανακάλυψε πως υπήρχαν πιστωτικές κάρτες στο όνομά της, που δεν γνώριζε την ύπαρξή τους και κάποια στιγμή μάλιστα εντόπισε και ομοσπονδιακά χαρτιά του Rossell με διαφορετικό όνομα. Ο Rossell έλεγε στα θύματά του πως ανήκει στις Ομοσπονδιακές Αρχές και είναι νοσηλευτής.

Ο κατηγορούμενος αφού αρραβωνιάστηκε την καπέλα από το Μιζούρι  την έπεισε να του αγοράσει μια Cadillac Escalade, μια Ford Mustang Shelby και ένα τρίτροχο Can-Am Spyder. Όταν η γυναίκα του ανακοίνωσε αυτά που ανακάλυψε της, ο Rossell πήρε την Lamborghini και έφυγε, ωστόσο αργότερα έσκασε το ελαστικό του και η αστυνομία τον συνέλαβε. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO