Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πουλούσε φθηνή βενζίνη και μηνύθηκε από ανταγωνιστές

Πουλούσε φθηνή βενζίνη και μηνύθηκε από ανταγωνιστές

2.879 Επισκέψεις στο άρθρο (22/3/2022)

Μήνυση εις βάρος πρατήριου υγρών καυσίμων κατέθεσαν δύο άλλα από ανταγωνιστικές εταιρείες, καθώς το πρώτο πουλούσε πολύ φθηνά βενζίνη!

Πουλάει φθηνά και δεν το αφήνουν

Σε μία εποχή που οι τιμές των καυσίμων πηγαίνουν μόνο προς τα πάνω στις περισσότερες χώρες του κόσμου, η εύρεση φθηνής βενζίνης είναι το απόλυτο ζητούμενο για όλους τους ιδιοκτήτες οχημάτων. Ωστόσο στην πόλη Waukesha του Wisconsin ένα πρατήριο υγρών καυσίμων είδε δύο άλλα ανταγωνιστικά βενζινάδικα να το μηνύουν επειδή πουλούσε φθηνότερα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια

Την είδηση αυτή αναφέρει το τοπικό Μέσο WISN 12 και όπως προαναφέραμε προέρχεται από το Waukesha του Wisconsin, ένα προάστιο του Milwaukee. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ένα από τα βενζινάδικα της περιοχής που ανήκει στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Woodman's Food Market, είδε δύο κοντινά βενζινάδικα των BP και Shell να καταθέτουν μήνυση εις βάρος του αξιώνοντας 80.000 δολάρια (περίπου 73.000 ευρώ) το καθένα, επικαλούμενα νόμο της πολιτείας που λέει ότι οι εταιρείες δεν μπορούν να πουλήσουν αγαθά κάτω από το κόστος.

Μεγάλη διαφορά στην τιμή του γαλονιού

Ποιο είναι το κόστος ακριβώς;  Η Woodman's πουλάει τη βενζίνη για 3,59 δολάρια το γαλόνι (δηλαδή περίπου 3,19 ευρώ τα 3,785 λίτρα), την ίδια ώρα που άλλα πρατήρια στην περιοχή πουλούν από 3,75 έως 3,99 δολάρια (3,42 έως 3,64 ευρώ), ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και τα δύο προαναφερόμενα βενζινάδικα των BP (3,89 δολάρια - 3,55 ευρώ) και Shell (3,79 δολάρια -3,46 ευρώ).

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
Citroen