Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Πρατηριούχοι: «H βενζίνη θα φτάσει 2,5 ευρώ το λίτρο σε λίγες μέρες»

Πρατηριούχοι: «H βενζίνη θα φτάσει 2,5 ευρώ το λίτρο σε λίγες μέρες»

3.166 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2022)

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασματόγλου θεωρεί πως μέσα σε λίγες μέρες θα δούμε την τιμή της αμόλυβδης βενζίνης να φτάνει τα 2,5 ευρώ το λίτρο.

Φόβοι για περαιτέρω αύξηση των τιμών των καυσίμων

Σε μια εφιαλτική εκτίμηση πως η τιμή της απλής βενζίνης θα ανέλθει στα 2,5 ευρώ το λίτρο έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή τις αρχές της επόμενης προχώρησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασματόγλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει φτάσει 2,5 ευρώ το λίτρο

Ο κ. Ασματόγλου μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 δήλωσε πως τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και πλέον οδεύουν προς τα 2,20 ευρώ το λίτρο. «Μέσα σε δύο ημέρες είχαμε 10 λεπτά αύξηση. Εγώ θεωρώ ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας – αρχές της άλλης θα έχει ακουμπήσει στα 2,5 ευρώ, με αυτόν τον ρυθμό ανόδου» πρόσθεσε ενώ τόνισε πως εάν υπάρξει μείωση στις τιμές που δίνουν τα διυλιστήρια, αυτή θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

Στα 2 ευρώ το λίτρο η τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δίνει το Παρατηρητήριο των τιμών των υγρών καυσίμων στην Ελλάδα, η μέση τιμή της 95άρας αμόλυβδης στην Ελλάδα είναι 2,01 ευρώ το λίτρο, η 100άρα κοστίζει κατά μ.ο 2,17 ευρώ το λίτρο, ενώ το diesel βρίσκεται στο 1,83 ευρώ το λίτρο. Το υγραέριο έχει ανέβει στο 1,18 ευρώ το λίτρο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
MB PRO AFTER SALES HROES KALOKAIRIOY