Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Chevrolet Corvette C1
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Chevrolet Corvette C1

Προς πώληση μια Corvette C1

2.377 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2017)

Ανάμεσα σε πολλά συλλεκτικά μοντέλα, τον επόμενο μήνα στη δημοπρασία στο Παρίσι, θα βρεθεί και μια σπάνια Chevrolet Corvette C1 του 1955, η οποία πρόκειται να αιχμαλωτίσει τα βλέμματα των παρευρισκομένων.

Όταν κάποιος σκέφτεται τη πρώτη γενιά των Cabrio μοντέλων της Chevrolet, περνούν από το μυαλό του τα χαρακτηριστικά λευκά και κόκκινα χρώματα του αμαξώματος και ο ιδιαίτερος εξακύλινδρος κινητήρας. Ωστόσο, στις παρακάτω φωτογραφίες απεικονίζεται μια εξαιρετικά σπάνια Corvette που ίσως πολλοί δε γνωρίζουν.

Chevrolet Corvette C1

Chevrolet Corvette C1

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το 1955 η Chevrolet δημιούργησε τον ισχυρό V8, χωρητικότητας 4.3 λίτρων κινητήρα, τον οποίο τοποθέτησε σε 700 μοντέλα που κατασκεύασε εκείνη τη χρονιά και είχαν την λευκή-κόκκινη απόχρωση.
Όμως η παρακάτω Chevrolet, που ονομάστηκε Corvette Copper C1 λόγω του ξεχωριστού χρώματός της, παράχθηκε σε μόνο 15 «κομμάτια» και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ισπανία. Στο αυτοκίνητο έχει γίνει μια προσεκτική αναπαλαίωση και διατηρείται σε άριστη κατάσταση, παρόλη την ηλικία του.
Αξιοπρόσεκτο είναι πως σε σχέση με τη τελευταία Corvette, η οποία διαθέτει ένα 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, η C1 εξοπλίζεται με ένα κιβώτιο 2 ταχυτήτων «παλαιάς κοπής».
Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να τη θαυμάσουν από κοντά, καθώς δημοπρατείται τον επόμενο μήνα στο Παρίσι.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
NISSAN