Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρώτες εικόνες του VW Golf GTI Clubsport

 Σχολιάστε 
5.083 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2024)
Πρώτες εικόνες του VW Golf GTI Clubsport
5 Φωτογραφίες »

- Ντεμπουτάρει στις 31 Μαΐου
- Με νέους προφυλακτήρες και φρέσκα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω
- Θα είναι το πιο ισχυρό προσθιοκίνητο GTI, υπόσχεται η VW
- Γύρω στα 300 άλογα θα είναι η ισχύς του

Ντεμπουτάρει στις 31 Μαΐου

Μπορεί το Golf GTI Clubsport να πρόκειται να κάνει ντεμπούτο σε μια εβδομάδα από τώρα στις 31 Μαΐου αλλά η Volkswagen, προς τέρψη των φίλων του μοντέλου, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια σειρά από teaser εικόνες που αφήνουν λίγα πράγματα στην φαντασία για τον σχεδιασμό του.

Με νέους προφυλακτήρες και φρέσκα φωτιστικά σώματα μπροστά και πίσω

Η έκδοση Clubsport του Golf GTI φοράει νέο προφυλακτήρα και από πάνω του βρίσκονται ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ στο πίσω μέρος, βλέπουμε μια μεγάλη αεροτομή στο τέλος της οροφής, φρεσκαρισμένα φώτα και προφυλακτήρα αλλά και νέο σύστημα εξάτμισης με δύο μονές απολήξεις σε κάθε άκρη. Το αυτοκίνητο θα φοράει 19άρες ζάντες με ένα σετ Warmenau ελαφριών ζαντών να προσφέρεται προαιρετικά.

Θα είναι το πιο ισχυρό προσθιοκίνητο GTI, υπόσχεται η VW

Οι μηχανικές αλλαγές που θα έχει έκδοση παραμένουν ακόμα ένα μυστήριο, αν και η VW υπόσχεται ότι το Golf GTI Clubsport θα είναι το πιο ισχυρό προσθιοκίνητο GTI που θα βγει από τα εργοστάσια της μάρκας. Τη διαχείριση της ισχύος θα αναλάβει ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ μπροστινό διαφορικό, ενώ προαιρετικά διατίθεται το DCC adaptive chassis control. Το μοντέλο θα έχει επίσης ένα ειδικό  mode οδήγησης για όσους θέλουν να το οδηγήσουν στα όριά του.

Γύρω στα 300 άλογα θα είναι η ισχύς του

Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η ιπποδύναμη του Golf GTI Clubsport αλλά πιθανότατα είναι ακόμα πιο ισχυρό από το ανανεωμένο Golf GTI, το οποίο αποδίδει 265 άλογα. Οι φήμες κάνουν λόγο πως η ισχύς του θα ξεπερνά τους 300 ίππους.

Autotriti.gr
OPEL