Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
4 φωτογραφίες »

Το ντεμπούτο του μοντέλου δεν αναμένεται να αργήσει.

Πρώτο δείγμα του Renault Megane E-Tech Electric

4.140 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

Το πρώτο δείγμα γραφής του επερχόμενου αμιγώς ηλεκτρικού Megane E-Tech Electric έδειξε η Renault δημοσιεύοντας τις πρώτες teaser εικόνες του μοντέλου.

Η Renault σύντομα θα προσθέσει ένα ακόμα ηλεκτρικό όχημα στη γκάμα της. Ο λόγος για το Megane E-Tech Electric, την προεπισκόπηση του οποίου έκανε αρχικά η εταιρεία τον Οκτώβριο του 2020 με το Megane eVision Concept. Σήμερα βλέποντας τις πρώτες εικόνες teaser του μοντέλου επιβεβαιώνεται πως τα δύο αυτοκίνητα θα μοιράζονται κάποια στοιχεία από στιλιστικής τουλάχιστον άποψης.
 
Οι εικόνες φανερώνουν το πίσω άκρο, τμήματα του εσωτερικού, τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και την οθόνης αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το πίσω μέρος του Megane E-Tech Electric μοιάζει πολύ με αυτό του πρωτότυπου, αφού τα LED φωτιστικά σώματα συνδέονται μέσω μίας επίσης LED λεπτής γραμμής.
 
Προχωρώντας και στις άλλες εικόνες παίρνουμε μια πρώτη ιδέα από το εσωτερικό, που όπως φαίνεται έχει μοντέρνα αντίληψη. Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι η ένωση που υπάρχει μεταξύ του ψηφιακού πίνακα οργάνων και της οθόνης αφής του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ η τελευταία σε άλλη εικόνα φαίνεται πως συνεχίζει χαμηλότερα στην κεντρική κονσόλα φέροντας στη βάση της διάφορα μπουτόν. Από κει και πέρα τα καθίσματα και το υποβραχιόνιο διαθέτουν ραφές σε κίτρινο χρώμα.
 
Θυμίζουμε πως το επερχόμενο Megane E-Tech Electric θα πατήσει στην πλατφόρμα CMF-EV που η εταιρεία ανέπτυξε από κοινού με τη Nissan και τη Mitsubishi, η οποία υποστηρίζει επίσης και το Nissan Ariya. Το Megane E-Tech θα πρόκειται για ένα SUV μοντέλο, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα στοιχεία για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης. Αν κρίνουμε από το πρωτότυπο Megane eVision τότε η ισχύς του θα κυμαίνεται στους 218 ίππους και 300 Nm ροπής και θα ενσωματώνει αρχικά μπαταρία 60 kWh που θα του προσφέρει αυτονομία έως και 450 χιλιόμετρα.
 
Περισσότερα και επιβεβαιωμένα στοιχεία θα έχουν σύντομα, καθώς όπως σημείωσε η Renault το ντεμπούτο του Megane E-Tech Electric δε θα καθυστερήσει.

Mercedes
EPEKTASI EGGYHSHS