Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Tesla Model S

Tesla Model S

Ρεκόρ από Tesla στο 0-100

5.305 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2016)

Η Tesla ισχυρίζεται πως αυτή τη στιγμή διαθέτει το πιο γρήγορα επιταχυνόμενο αυτοκίνητο παραγωγής.

Η Tesla ισχυρίζεται πως το Model S P100D με το Ludicrous mode, είναι αυτή τη στιγμή το αυτοκίνητο με το πιο γρήγορο 0-100 χλμ./ώρα παγκοσμίως, αφού, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο της, χρειάζεται μόλις 2,5 δλ. για να πιάσει αυτή την ταχύτητα.
Η σουηδική φίρμα επίσης αποκάλυψε πως στις κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της, Model S και Model Χ, θα τοποθετήσει καινούρια μπαταρία ισχύος 100 Kw. Βέβαια εκτός από τις εντυπωσιακές επιδόσεις η νέα μπαταρία θα χαρίσει στο Model S και αυτονομία 613 χλμ., κάνοντάς το πρώτο μοντέλο της φίρμας που ξεπερνάει σε αυτονομία τα 600 χλμ. και φυσικά με την μεγαλύτερη αυτονομία συγκριτικά, με όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρικά οχήματα που κυκλοφορούν στην αγορά.
Αντίστοιχα και στο Model Χ με τη νέα μπαταρία υπάρχει αύξηση στην αυτονομία του, η οποία θα αγγίζει τα 542 χλμ, ενώ με χρήση του Ludicrous mode για το 0-100 χλμ./ώρα θα χρειάζεται μόλις 2,9 δλ., σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία.
Όσοι διαθέτουν στην κατοχή τους μοντέλο στην έκδοση P90D Ludicrous version, μπορούν να το αναβαθμίσουν με την νέα 100άρα μπαταρία με κόστος 20.000 δολ. περιλαμβανομένου και του κόστους ανακύκλωσης των παλιών μπαταριών τους. Όσοι από την άλλη έχουν απλά παραγγείλει έκδοση P90D Ludicrous και δεν την έχουν παραλάβει, μπορούν να την αλλάξουν με 10.000 δολ. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA