Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Λέτε να επιστρέψει;

Λέτε να επιστρέψει;

Ετοιμάζεται Honda S2000;

5.259 Επισκέψεις στο άρθρο (20/5/2016)

H Honda θα γιορτάσει τα εβδομηκοστά γενέθλια της και ανακοινώνει ότι θα παρουσιάσει ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή για αυτό τον λόγο.

H Honda θα γιορτάσει τα εβδομηκοστά γενέθλια της λανσάροντας στην αγορά την δεύτερης γενιάς του Honda S2000. Πριν περίπου είκοσι χρόνια που γιόρταζε τα πεντηκοστά γενέθλια της το 1998 είχε παρουσιάσει τότε το πρωτότυπο S2000.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα «αυτή την φορά στον εορτασμό των γενεθλίων πρόκειται να παρουσιαστεί μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο. Το αυτοκίνητο θα είναι σε μέγεθος περίπου σαν την τελευταία γενιά του Mazda MX5 αλλά με περισσότερη δύναμη».
  Αν πάρουμε ως γνώμονα το σχέδιο του MX5, η Honda αυτή την στιγμή δεν έχει πισωκίνητη πλατφόρμα μικρότερη του S2000 ώστε να πατήσει άρα πιθανόν να δούμε μια νέα κατασκευή, όπως κάποτε η Honda είχε παρουσιάσει τα S660 mini roadster αλλά και το NSX. 
Αν το σκεφτούμε λίγο καλύτερα η Honda ίσως και να μας έχει δώσει ένα μικρό δείγμα του νέου S2000, στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Ντιτρόιτ. Εκεί είχε παρουσιάσει το νέο Acura NSX σε μια πλατφόρμα πισωκίνητη χρησιμοποιώντας για κινητήρα ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που περιλάμβανε ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 2,0-λτρ. τοποθετημένο μπροστά.
Το νέο S2000 αναμένεται να ζυγίζει λιγότερο από 1315 κιλά με τη δύναμη να προέρχεται από μια ελαφρώς ήπια έκδοση του κινητήρα turbo 2,0-λιτρ. του Civic Type R. Η Honda έχει αποφασίσει να χτίσει δίπλα από το Acura NSX, στο εργοστάσιο τους στο Οχάιο την κατασκευή του νέου S2000 και μάλιστα πηγές αναφέρουν ότι ένας μεγάλος αριθμός του προσωπικού του R & D από την Ιαπωνία είναι ήδη στο Οχάιο και εργάζεται για το αυτοκίνητο.
Θα μπορούσε αυτό να είναι πραγματικό; Η είναι το εικονικό S2000; Λέτε να επιστρέψει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Leasing