ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Schumacher 248 F1

(22/10/2024)
Σε δημοπρασία η θρυλική Ferrari του Schumacher 248 F1
3 Φωτογραφίες »

- Ήταν το μονοθέσιο του Schumacher τη σεζόν 2006
- Έχει ανέβει στο σκαλί του βάθρου 8 φορές
- Η τιμή κοστολογείται πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια

Ήταν το μονοθέσιο του Schumacher τη σεζόν 2006

Σε δημοπρασία βρίσκεται η θρυλική Ferrari 248 F1, την οποία οδήγησε ο Michael Schumacher το μακρινό 2006. Αυτό, αποτελεί το τελευταίο μονοθέσιο του Γερμανού επτάκις φορές πρωταθλητή βαμμένο στα «κόκκινα», πριν αποσυρθεί από την F1 και ξαναγυρίσει με τα χρώματα της Mercedes 4 χρόνια αργότερα.

Έχει ανέβει στο σκαλί του βάθρου 8 φορές

Το μονοθέσιο έκανε το ντεμπούτο του στο 4ο Grand Prix της χρονιάς στην Imola, όπου και ο Γερμανός κατάφερε να πάρει την pole position και μετέπειτα τη νίκη, η οποία μάλιστα ήταν η πρώτη του εκείνη τη σεζόν. Μετά από αυτό, κατάφερε να πάρει άλλες τρεις νίκες εκείνη τη χρονιά, βάζοντας «κάτω» την πολύ δυνατή Renault του μετέπειτα πρωταθλητή Fernando Alonso, ενώ ανέβηκε συνολικά 8 φορές στο βάθρο. Το μονοθέσιο αποσύρθηκε στο Ουγγρικό Grand Prix μετά από σύγκρουση με τη Williams του Nick Heidfeld.

Η τιμή κοστολογείται πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια

Το μονοθέσιο της Scuderria βρίσκεται σε δημοπρασίες από το 2007, ενώ το 2017 ήταν έκθεμα στο Μουσείο του Los Angeles, στην έκθεση «Seeing Red: 70 years of Ferrari». Πλέον κοστολογείται πάνω από 10 εκατομμύρια δολάρια, με τους πιθανούς αγοραστές να κάνουν ουρά για να το αγοράσουν.
 

Toyota
ESPRINTER 5 THINKS