ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ο Tobias Moers, αφεντικό της AMG, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το υβριδικό αυτό μηχανικό σύνολο θα μπει στην παραγωγή «κάποια μέρα».

Σε παραγωγή πανίσχυρο μοτέρ από την AMG

2.126 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2018)

Η ΑΜG δεν «ξέχασε» ποτέ το V8 υβριδικό μηχανικό σύνολο των 805 ίππων που προοριζόταν να εξοπλίσει την AMG GT 4-Door Coupe και πλέον ετοιμάζεται να το χρησιμοποιήσει σε νέο μοντέλο. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Πριν το «θηρίο» που ακούει στο όνομα Mercedes-AMG GT Coupe παρουσιαστεί από την γερμανική μάρκα, είχε αποκαλυφθεί από την Mercedes ένα πολύ πιο «αγριεμένο» concept εφοδιασμένο με έναν V8 bi-turbo υβριδικό κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 805 ίππων. Το μηχανικό σύνολο αυτό τελικά δεν εξόπλισε το μοντέλο παραγωγής, τα καλά νέα είναι όμως ότι τελικά θα το δούμε, όπως όλα δείχνουν, σε κάποιο μοντέλο AMG στο μέλλον.

Σε δηλώσεις του, ο Tobias Moers, αφεντικό της AMG, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι το υβριδικό αυτό μηχανικό σύνολο θα μπει στην παραγωγή «κάποια μέρα», χωρίς ωστόσο ο Moers να γίνει πιο συγκεκριμένος για το τύπο του μοντέλου. Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Ίσως θυμάστε το GT Concept από την Γενεύη του προηγούμενου έτους. Είχε V8 μοτέρ μπροστά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ στον πίσω άξονα. Θα μπει σε παραγωγή κάποια στιγμή».
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η AMG θα αναπτύξει τις δικές της μπαταρίες ενώ λέγεται πως θα χρησιμοποιήσει ανθρακόνημα στο δάπεδο του αυτοκινήτου. Ιδιαίτερη προσοχή όμως θα δείξει η AMG στον ήχο που θα παράγει το μοντέλο που θα εξοπλιστεί με το υβριδικό μηχανικό σύνολο με τον Moers να δηλώνει: « Kάνουμε μεγάλες έρευνες με εταιρείες, μουσικούς και παίκτες gaming για να διαπιστώσουμε ποιος είναι ο σωστός ήχος για μια ηλεκτρική AMG. Μαζεύουμε πολλές πληροφορίες».

Εσείς τι λέτε; Σε τι μοντέλο θα θέλατε να μπει το V8 υβριδικό σύνολο;

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO