ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Σήμερα, Κηφισιά-Πειραιάς σε 56 λεπτά - Live η κίνηση στους δρόμους

1.069 Επισκέψεις στο άρθρο (17/10/2024)
Σήμερα, Κηφισιά-Πειραιάς σε 56 λεπτά - Live η κίνηση στους δρόμους

- Με κίνηση από το πρωί ο Κηφισός
- Και στην Αττική Οδό πήξιμο, Ανω Λιόσια - Βριλήσσια 49 λεπτά
- Όλοι οι οδικοί άξονες του κέντρου κόκκινοι, Γέρακας - Σύνταγμα 45 λεπτά
- Και στην Θεσσαλονίκη τα ίδια προβλήματα

Με κίνηση από το πρωί ο Κηφισός

Στα κόκκινα για άλλο ένα πρωί οι δρόμοι της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, με τις αρχές να συνιστούν προσοχή και υπομονή στους οδηγούς

Live η κίνηση στους δρόμους

Κόκκινα και τα δύο ρεύματα του Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά είναι δύσκολη η κατάσταση στην έξοδο της Αττικής Οδού, ενώ υπάρχουν προβλήματα από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι και αυτό των ΚΤΕΛ. Στο ρεύμα ανόδου κυριαρχεί η ίδια κατάσταση, από το ίδιο ύψος μέχρι και το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.
 

Και στην Αττική Οδό πήξιμο, 'Ανω Λιόσια - Βριλήσσια 49 λεπτά

Μποτιλιάρισμα σήμερα το πρωί και στην Αττική Οδό, παρατηρούνται έντονα προβλήματα στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τις Αχαρνές έως και τα Βριλήσσια, ενώ στο άλλο από τον Γέρακα έως και το Μαρούσι.

Όλοι οι οδικοί άξονες του κέντρου κόκκινοι, Γέρακας - Σύνταγμα 45 λεπτά

Αρκετή κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι και τον Ασπρόπυργο, ενώ οι οδηγοί που θέλουν να μπουν στο κέντρο, θα περάσουν την ίδια κατάσταση, αφού και στη Βασιλίσσης Σοφίας και Συγγρού παρατηρούνται έντονα προβλήματα. Τέλος πνίγονται και οι Λεωφόροι Μεσογείων και Κηφισίας και στα δυο ρεύματα.

Και στην Θεσσαλονίκη τα ίδια προβλήματα

Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν τα ίδια προβλήματα και στις τρεις μεγάλες οδικές αρτηρίες της πόλης. Ο Fly over είναι κόκκινος από την Πολίχνη μέχρι και τη Πυλαία, ενώ η μέση ταχύτητα των οδηγών είναι τα 26 χλμ./ώρα.

Mercedes
moto