Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Σπύρος Πανόπουλος: «To Chaos ενέπνευσε την Porsche»
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σπύρος Πανόπουλος: «To Chaos ενέπνευσε την Porsche»

4.646 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2023)

Με ανάρτησή του ο Σπύρος Πανόπουλος υποστηρίζει ότι τα σχέδιά του για το Chaos αποτέλεσαν έμπνευση για το νέο Mission X concept της Porsche που παρουσιάστηκε στις αρχές του μήνα.

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον Σπύρο Πανόπουλο

Πηγή έμπνευσης για το νέο concept της Porsche με όνομα Misson X που παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγες εβδομάδες αποτέλεσε το Chaos, σύμφωνα με τον ιδρυτή της Spyros Panopoulos Automotive. o Σπύρος Πανόπουλος σημείωσε το νέο concept της Porsche μοιάζει πολύ με το Chaos στο κομμάτι της αεροδυναμικής, την θέση των πίσω φωτιστικών σωμάτων και την γωνία που κάνει το μπροστινό παρπρίζ, ενώ δεν παρέλειψε να δηλώσει πως συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο Chaos.

Τα ακριβή του λόγια στην δημοσίευση που έκανε στα social media αναφέρουν:
«Με μεγάλη μου χαρά βλέπω να επιβεβαιώνομαι πως είμασταν και είμαστε στον σωστό δρόμο στην υλοποίηση του ελληνικού υπερ αυτοκίνητου μας Chaos, σχέδια που δημιούργησα το 2018 και έχουμε καταθέσει Euipo, βλέπω ότι εμπνέουν μεγάλους κατασκευαστές γύρω μας ανά διαστήματα σε μικρό η μεγάλο ποσοστό. Ένα από αυτά είναι το καινούριο project της Porsche  που παρουσιάστηκε πριν λίγες ημέρες.

Εν τάχει, ο τρόπος που βγαίνει ο αέρας από τα μπροστινά φτερά, το πίσω μέρος με το diffuser, το σχέδιο του diffuser, τα πίσω φτερά το σχέδιο που συναντά το diffuser, η θέση των πίσω φώτων, η γωνιά του μπροστινού παρμπρίζ σε σχέση με την οροφή και τα φτερά είναι από τα πιο σημαντικά σημεία και μου μοιάζουν αρκετά.

Στο εσωτερικό τα καθίσματα που είναι ενσωματωμένα με το σασί, το μεγαλύτερο μέρος του σχεδίου τους, το μεγαλύτερο μέρος του τιμονιού και το συνολικό στήσιμο επίσης μου μοιάζουν αρκετά.

Ας τους ευχηθούμε καλή επιτυχία. Ευελπιστώ ότι θα το τελειώσω σύντομα ώστε να δείξουμε και εμείς τις δυνατότητες μας. Στο διάστημα από την διαρροή των σχεδίων μας φρόντισα να ανανεώσω αρκετά κομμάτια του πλέον.

Ευχαριστώ για την επιμονή και την υπομονή σας, το αποτέλεσμα θα μας αντάμειψη».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Autotriti.gr
EURONCAP MAXUS