ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Τεχνικά χαρακτηριστικά για Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan

(18/10/2024)
Στα ίδια λεφτά, υβριδικό Ford Kuga ή mild hybrid Volkswagen Tiguan;

Στα ίδια λεφτά, υβριδικό Ford Kuga ή mild hybrid Volkswagen Tiguan;

Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan: Πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά. Θα βρεις και στοιχεία που δεν σε ενδιαφέρουν, που δεν τα ήξερες.

Καλύτερο εξοπλισμό & διπλάσια εγγύηση έχει το Ford

Στο κομμάτι του value for money τα δύο μοντέλα να έχουν ίδια τιμή, όμως υπάρχουν διαφορές, τόσο σε εγγύηση (8 χρόνια, όταν το Tiguan έχει 4), όσο και σε στάνταρ εξοπλισμό. Ενδεικτικά, στο Ford της βασικής έκδοσης Titanium βλέπουμε έξτρα σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, πανοραμική κάμερα 360 μοιρών καθώς και προβολείς με λειτουργία corner assist (φωτίζουν εκεί όπου στρίβεις το τιμόνι).

Η γνώμη μας

Το υβριδικό Ford Kuga των 180 ίππων και το ήπια υβριδικό Volkswagen Tiguan με τα 150 άλογα ξεκινούν από την ίδια αφετηρία ως προς την τιμή , όμως στην τελική ευθεία κάθε μοντέλο προβάλλει τα δικά του ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και οι εντυπωσιακοί για την κατηγορία χώροι του Tiguan αποτελούν βασικά πλεονεκτήματα, με το υβριδικό Kuga να αντιπαραβάλλει τις τεχνικές προδιαγραφές του κινητήρα και το value for money του (εξοπλισμός + εγγύηση), που και υπερκερνούν το ετήσιο όφελος σε καύσιμα, ακόμη κι αν βάλουμε στην εξίσωση τα φορολογικά βάρη του 2,5λιτρου μοτέρ.
 
Ford Kuga 2,5 Duratec FHEV 180 PS FWD
+ Σχεδίαση, ποιότητα εσωτερικού, τεχνολογία, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, επιδόσεις και κατανάλωση, χώροι, οδική συμπεριφορά, ελκτική ικανότητα, 8ετής εγγύηση, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας για την εισαγωγική έκδοση Titanium
- Φορολογία για κινητήρες πάνω από 2 λίτρα, ψηλή θέση οδήγησης και στην πιο χαμηλή σκάλα, φρένα
 
VW Tiguan 1,5 eTSI 150 PS DSG7
+ Σχεδίαση, ποιότητα κατασκευής, χώροι επιβατών και αποσκευών, πρακτικότητα, ποιότητας κύλισης, ηχομόνωση καμπίνας, οδική συμπεριφορά, φρένα, εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας
- Χειρισμός κλιματισμού & infotainment, κατανάλωση και εξοπλισμός (συγκριτικά)

Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Super Συγκριτικό: Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan
Σελίδα 3Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan: Ποιο έχει καλύτερο εξοπλισμό;
Σελίδα 4Τα όργανα μετρήσεων αποκαλύπτουν για τα Ford Kuga και Volkswagen Tiguan
Σελίδα 5Ford Kuga Vs Volkswagen Tiguan: Ποιο αυτοκίνητο είναι καλύτερο και πού; Δες την αναλυτική βαθμολογία - σκορ
Toyota
moto