Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Στα ύψη η τιμή του diesel - Κοντεύει να ξεπεράσει την αμόλυβδη

Στα ύψη η τιμή του diesel - Κοντεύει να ξεπεράσει την αμόλυβδη

6.422 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2022)

Μόλις 8 λεπτά του ευρώ χωρίζει τη τιμή του diesel από αυτή της 95άρας αμόλυβδης. Χωρίς την κρατική επιδότηση των 15 λεπτών, το πετρέλαιο θα ήταν ήδη πιο ακριβό.

Ολοταχώς για πετρέλαιο με 2 ευρώ το λίτρο

Την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες μέρες γύρω από την ολοένα και αυξανόμενη τιμή του diesel κίνησης θέλησε να ξεδιαλύνει με δηλώσεις του ο Αντιπρόεδρος πρατηριούχων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου μιλώντας στην τηλεόραση του Open.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μόλις 8 λεπτά πιο φθηνό το πετρέλαιο στην Ελλάδα

Χαρακτηριστικό είναι ότι η μέση τιμή του πετρελαίου την 1η μέρα του Σεπτεμβρίου φτάνει το 1,962 ευρώ ανά λίτρο την στιγμή που η μέση τιμή της 95άρας αμόλυβδης στην Ελλάδα είναι λίγο πάνω από τα 2 ευρώ ανά λίτρο και συγκεκριμένα στα 2,042 ευρώ ανά λίτρο. Η διαφορά είναι πλέον πολύ μικρή, την ώρα που δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τιμή του πετρελαίου είναι κατά 0,15 λεπτά μειωμένη λόγω της επιδότησης στην αντλία που δίνει η κυβέρνηση. Η διαφορά ανάμεσα στις τιμές των δύο καυσίμων πέρυσι την ίδια μέρα άγγιζε τα 30 λεπτά στο λίτρο!

Η εξήγηση της ανόδου του diesel

«Η τιμή είναι υψηλή και τα συμβόλαια δείχνουν πως θα ανέβει και άλλο. Αυτό οφείλεται στην αυξημένη ζήτηση πανευρωπαϊκά από βιομηχανίες που αφήνουν το φυσικό αέριο που είναι ακριβό», τόνισε ο Αντιπρόεδρος πρατηριούχων Αττικής, Γιώργος Ασμάτογλου.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
Skoda