Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Την τρίτη νίκη για το φετινό Dakar έδρεψε ο Joan Barreda της Honda, που βρίσκεται 38 λεπτά πίσω από τον Coma της ΚΤΜ στη γενική.

Την τρίτη νίκη για το φετινό Dakar έδρεψε ο Joan Barreda της Honda, που βρίσκεται 38 λεπτά πίσω από τον Coma της ΚΤΜ στη γενική.

Στη Βολιβία, τη νίκη ο Barreda

1.807 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2014)

Στην έβδομη μέρα του Rally Dakar 2014, πρώτη μέρα στη Βολιβία, o Joan Barreda της Honda πήρε την τρίτη του νίκη για φέτος, όμως ο Coma της ΚΤΜ παρέμεινε πρώτος στη γενική κατάταξη.

Η έβδομη ειδική Salta-Uyuni, μετά την ημέρα ξεκούρασης, έλαβε μέρος στη Βολιβία, σε μέσο υψόμετρο… 3.700 μέτρων. Οι διοργανωτές μάλιστα αποφάσισαν να την περικόψουν αρκετά (από 401 σε 104 χιλιόμετρα) λόγω της έντονης βροχής που είχε πέσει την προηγούμενη μέρα.
Μπορεί ο «Bang-Bang» Barreda να πήρε τη νίκη στην 7η ειδική, όμως ο Marc Coma ήταν ο δεύτερος ταχύτερος αναβάτης, 4 λεπτά πίσω από τον Ισπανό αναβάτη του HRC. Έτσι η διαφορά μεταξύ τους στη γενική κατάταξη παρέμεινε σημαντική, στα 38 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα υπέρ του Coma. Σημειώστε πως η Βολιβία είναι η 28η χώρα στην οποία τρέχουν οι αναβάτες του Dakar στην ιστορία του θεσμού. Το Dakar δεν θα παραμείνει για πολύ σε αυτή, καθώς τη Δευτέρα κιόλας, οι αγωνιζόμενοι θα εισέλθουν στην τρίτη χώρα για φέτος, τη Χιλή.
Διαβάστε περισσότερα στο www.mototriti.gr

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
20YEARS BEST SELLERS