ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Με μια νέα αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφάλισαν για μας οι κατάσκοποί μας, λαμβάνουμε την πρώτη γεύση του επερχόμενου Audi R8.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με μια νέα αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφάλισαν για μας οι κατάσκοποί μας, λαμβάνουμε την πρώτη γεύση του επερχόμενου Audi R8.

Στη Γενεύη το νέο Audi R8

3.372 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2015)

H Audi θα φέρει στην Έκθεση της Γενεύης το νέο R8, το οποίο θα διακρίνεται για το δυναμικό του «look», ενώ θα αποδίδει έως 580 ίππους.

Με μια νέα αποκλειστική, ηλεκτρονικά επεξεργασμένη εικόνα που εξασφάλισαν για μας οι κατάσκοποί μας, λαμβάνουμε την πρώτη γεύση του επερχόμενου Audi R8, το οποίο θα κάνει επίσημο ντεμπούτο στο Σαλόνι της Γενεύης στις αρχές του επόμενου μήνα.
Αναλυτικότερα, το νέο Audi R8 αποκτά μια πιο «αγριεμένη» μάσκα μπροστά σε σχέση με το παρελθόν, με τα φώτα ημέρας LED να αποτελούν ένα επιπλέον συν στη δυναμική εικόνα του σπορτίφ γερμανικού.
Αναφορικά τώρα με τους κινητήρες του νέου R8, οι φήμες θέλουν να εφοδιάζεται με το μοτέρ των 4,2 λτ. V8 ή το 5,2 λτ. V10, με αύξηση ισχύος περίπου 25 ίππων το καθένα, φτάνοντας στους 450 και 580 ίππους αντίστοιχα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο V10 συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες να τροφοδοτήσει τη νέα γενιά του R8. Ακόμα φήμες υπάρχουν και για έναν V6 twin-turbo κινητήρα που θα μπορούσε να εξοπλίσει το νέο R8, όπως και ένα υβριδικό σύνολο με 4κύλινδρο βενζινοκινητήρα και ένα ηλεκτρικό μοτέρ.
Επιπλέον, οι πηγές μας επισημαίνουν ότι το νέο σπορτίφ γερμανικό αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται στο Bοllinger Hοfe με τη χρήση ανθρακονήματος στο αμάξωμά του να είναι αρκετή, ώστε το βάρος του νέου R8 να μην ξεπερνά τα 1.500 κιλά και να διαθέτει μικρότερη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων, σε σχέση με την υπάρχουσα γενιά. Τέλος, το νέο Audi R8 προβλέπεται να λανσαριστεί στα τέλη του 2015.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
LEASING CONNECT VS DOBLO