Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στην εικόνα βλέπετε το Maybach Vision Ultimate Luxury Concept.

Στην Αλαμπάμα το «σπίτι» της Maybach GLS

1.355 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2019)

Ένα νέο υπερπολυτελές SUV αναμένεται να ξεκινήσει να κατασκευάζει στις ΗΠΑ η Mercedes, ωστόσο η διάθεσή του δεν πρόκειται να παραμείνει εντός των τειχών της αμερικανικής ηπείρου. Ο λόγος για την Mercedes-Maybach GLS.

Το νέο SUV που θα φέρει το λογότυπο της Maybach θα είναι βασισμένο στην ολοκαίνουρια πλατφόρμα της GLS τρίτης γενιάς. Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νέα επιλογή της γερμανικής φίρμας στα μεγάλα «πορτοφόλια» θα τροφοδοτείται από ένα V8 κινητήρα, ο οποίος θα προσφέρει περίπου 560 ίππους.
 
Από κει και πέρα η Mercedes-Maybach GLS αναμένεται να αντλήσει στοιχεία από το πρωτότυπο Maybach Vision Ultimate Luxury Concept, το οποίο είχε κάνει την εμφάνισή του πριν από περίπου ένα χρόνο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Πεκίνο. Το συγκεκριμένο μοντέλο συνδύαζε τα στοιχεία ενός σεντάν και ενός SUV, με την πολυτέλεια κυρίως μέσα, αλλά και έξω να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
 
Σε άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, από τη στιγμή που το μοντέλο μπει στη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της μάρκας στην Αλαμπάμα, λέγεται πως θα πάρει τον τίτλο του πιο ακριβού επιβατικού αυτοκινήτου που θα κατασκευάζεται σε αμερικανικό έδαφος. Μιλώντας για κόστος να πούμε πως η τιμή της πολυτελούς έκδοσης της GLS αναμένεται περίπου στις 200.000 δολάρια. Για την ιστορία ο τίτλος του πιο ακριβού αυτοκινήτου που κατασκευάζεται σε αμερικανικό έδαφος αυτή τη στιμγή, ανήκει στο Honda (Acura) NSX, το οποίο κοστίζει περίπου στις 160.000 ευρώ.
 
Τέλος δεν αποκλείεται το μοντέλο παραγωγής να κάνει την εμφάνισή του στο επερχόμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης που είναι προγραμματισμένο για τον Απρίλιο.   

TI YOKOHAMA AGORAZO
Fia