ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διεθνή μέσα αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουνίου.

Διεθνή μέσα αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουνίου.

Στις 22 Ιουνίου το Duster;

4.857 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Μπορεί όλοι να περίμεναν πως το νέο Dacia Duster θα εμφανίζονταν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, που θα λάβει χώρα το Σεπτέμβρη, ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως είναι διαφορετικά και το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί νωρίτερα.

Συγκεκριμένα τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί στις 22 Ιουνίου, σε μια ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σύμφωνα με τις πληροφορίες αλλά και την αποκλειστική εικόνα που προβάλουμε, ο σχεδιασμός του νέου Duster θα είναι σύγχρονος, με το αμάξωμα να βασίζεται στη νέα πλατφόρμα CMF (Common Module Family) της οικογένειας Renault-Nissan.
Από θέμα των κινητήρων, ο 1,2 λτ TCe 120 ίππων βενζίνης και 1,5 λτ turbodiesel με 90 και 110 ίππους της Renault θα συνεχίσουν να κινούν το νέο SUV, ενώ υπάρχει περίπτωση να γίνει διαθέσιμο και ένα ημιαυτόματο κιβώτιο Easy-R, αλλά μόνο στην έκδοση diesel. Η κατανάλωση σύμφωνα με την Dacia, αναμένεται να είναι χαμηλότερη από πριν, παρόλη την αύξηση των διαστάσεων του αμαξώματος.

Το Dacia Duster δεύτερης γενιάς αναμένεται να βγει στις αγορές προς το τέλος του έτους ή στις αρχές του 2018 και θα αντικαταστήσει το πολύ επιτυχημένο τρέχον μοντέλο, το οποίο κυκλοφορεί από το 2010. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως σε ορισμένες χώρες το Duster θα κυκλοφορήσει ως μοντέλο της Renault, αλλά ουσιαστικά θα πρόκειται για το ίδιο αυτοκίνητο.     
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
JEEP