ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nürburgring αλλά και να ανεφοδιάζεται με καύσιμα εντοπίστηκε η νέα Mercedes-AMG A 35.

Στο Nürburgring η Mercedes-AMG A 35 (+vid)

2.087 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

Να πραγματοποιεί δοκιμές στην πίστα του Nürburgring αλλά και να ανεφοδιάζεται με καύσιμα εντοπίστηκε η νέα Mercedes-AMG A 35.

Μπορεί το μοντέλο να μην έχει κάνει ακόμα την επίσημη αποκάλυψή του, ωστόσο από τη μία ο ερχομός της νέας Α-Class από την άλλη οι πληροφορίες που έχουν κατά διαστήματα διαρρεύσει, μας έχουν δώσει κάποια στοιχεία σχετικά με το επερχόμενο γερμανικό ισχυρό μοντέλο.
 
Όπως έχει γίνει γνωστό το μοντέλο θα έχει την ισχύ περίπου 300 ίππων, οι οποίοι θα προέρχονται από έναν υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, που φημολογείται ότι διαθέτει υβριδική τεχνολογία 48 βολτ.
 
Στο εξωτερικό μέρος ένας νέος εμπρόσθιος προφυλακτήρας αλλά και ένας οπίσθιος θα δώσουν μια πιο επιθετική εικόνα στο μοντέλο, ενώ την προσοχή θα τραβάει το σύστημα εξάτμισης, που θα χαρακτηρίζεται από δύο απολήξεις. Αξίζει να σημειωθεί πως, η AMG σκέφτεται να προσφέρει στην A 35 το σύστημα προσαρμοζόμενης ανάρτησης.
Τέλος, επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με την τιμή της Α 35 δεν υπάρχουν, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το κόστος θα ξεκινά από τις 40.000 ευρώ για την αγορά της Αγγλίας. 
 

Hyundai
LEASING CONNECT VS DOBLO