ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Διαβάστε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη ένα ειδικό αφιέρωμα στα 2κίνητα crossover που πλέον συνδυάζουν τα πάντα και καίνε ελάχιστα.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διαβάστε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη ένα ειδικό αφιέρωμα στα 2κίνητα crossover που πλέον συνδυάζουν τα πάντα και καίνε ελάχιστα.

Στο νέο Auto Τρίτη Diesel Crossover, που δεν καίνε σταγόνα

8.076 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2013)

Διαβάστε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη ένα ειδικό αφιέρωμα στα 2κίνητα crossover που πλέον συνδυάζουν τα πάντα και καίνε ελάχιστα. Aκόμη οδηγούμε στη Βουδαπέστη το νέο Audi A3 Sedan.

Ανακαλύψτε στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη τις αρετές των σύγχρονων πετρελαιοκίνητων crossover, τα οποία πλέον είναι σε θέση να καλύψουν κάθε σας ανάγκη και να σας μεταφέρουν παντού με ελάχιστο καύσιμο. Επίσης, ταξιδεύουμε στην Ουγγαρία για να γνωρίσουμε από κοντά το νέο Audi A3 Sedan, που έρχεται με περισσότερους χώρους και αξιώσεις στην κατηγορία των premium μικρομεσαίων σεντάν. 
Στο ίδιο τεύχος θα βρείτε και την πρώτη δοκιμή του πετρελαιοκίνητου VW Golf 1,6 TDI,τ οποίο πλέον μπορεί να αποκτηθεί με την τετρακίνηση 4MOTION. Συγκρίνουμε επίσης το Ford Fiesta με τον 3κύλινδρο 1.000αρη τούρμπο κινητήρα, κόντρα στο VW Polo BlueGT 1,4 ΤFSI με σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για μεγαλύτερη οικονομία. 
Τέλος, στο ειδικό αφιέρωμα για τις αντιηλιακές μεμβράνες θα μπορέσετε να βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, πριν προχωρήσετε στην τελική επιλογή προϊόντος 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Leasing
VW