Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Δείτε τα αστέρια της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι αλλά και την πρώτη αξιολόγησή τους

Δείτε τα αστέρια της έκθεσης αυτοκινήτου στο Παρίσι αλλά και την πρώτη αξιολόγησή τους

Στο νέο AutoΤρίτη

2.318 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2016)

Βρεθήκαμε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού και σας παρουσιάζουμε όλα τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν εκεί, αξιολογώντας παράλληλα τα πιο σημαντικά από αυτά σε 4 σημαντικούς τομείς.

Πόσο διαφέρει το νέο Nissan Micra από το πρωτότυπο; Θα μπορέσει το νέο Citroen C3 να πάει για την 1η θέση της Ευρώπης; Πόσο καλό είναι το νέο Toyota C-HR που θα ανταγωνιστεί το Qashqai;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Για όλα αυτά τα νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού, αλλά και για ακόμη 21 νέα αυτοκίνητα και πρωτότυπα, μπορείτε να διαβάσετε στο νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο, στο οποίο φιλοξενούμε και μια πρώτη αξιολόγησή τους σε 4 τομείς (εξωτερική-εσωτερική σχεδίαση, ποιότητα, χώροι).
 
Πολύ ενδιαφέρον είναι και το συγκριτικό μας με το νέο Ford Fiesta ST200 να βρίσκεται απέναντι στο Peugeot 208 GTi by Peugeot Sport, στη μάχη για το ποιος θα πάρει τον τίτλο του πιο γρήγορου μικρού μοντέλου.
 
Από το νέο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη δεν λείπει και η δοκιμή της νέας γενιάς του Toyota Hilux και πιο συγκεκριμένα, της διπλοκάμπινης τετρακίνητης έκδοσης με τον 2,4 λίτρων diesel κινητήρα.
 
Πολύ μεγάλη σημασία έχει και η αγοραστική μας σύγκριση μεταξύ του Ford Focus 1,0 EcoBoost, του Opel Astra 1,0 Ecotec και του Toyota Auris 1,2T, τα οποία αποτελούν τρεις από τις top βενζινοκίνητες οικογενειακές προτάσεις με κινητήρα turbo χαμηλού κυβισμού.

Όλα αυτά, μόνο στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
Skoda