Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
O Φιλανδός δήλωσε ότι βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση… γνωριμίας με τα νέα συστήματα και διαδικασίες, που θα χρησιμοποιούν φέτος.

O Φιλανδός δήλωσε ότι βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση… γνωριμίας με τα νέα συστήματα και διαδικασίες, που θα χρησιμοποιούν φέτος.

Στον εξομοιωτή ο Raikkonen

2.192 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2014)

Ο Kimi Raikkonen φόρεσε την «κόκκινη» ενδυμασία του και βρίσκεται ήδη στα κεντρικά της Ferrari, δοκιμάζοντας τον εξομοιωτή της ομάδας, ενόψει της αγωνιστικής σεζόν του 2014.

Ο Φιλανδός πιλότος επέστρεψε στη Ferrari μετά από 5 χρόνια και βρίσκεται στο Maranello εδώ και μία εβδομάδα για να δοκιμάσει τον εξομοιωτή της νέας του ομάδας. Οι μηχανικοί του «σπαταλούν» όλο το χρόνο τους, προκειμένου να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ενώ η «κόκκινη ομάδα» επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδα της , ότι ο Kimi «σουλατσάρει» στους διαδρόμους της εταιρείας μιας και η νέα σεζόν της Formula 1 είναι προ των πυλών.
Ο ίδιος ανέφερε ότι απολαμβάνει την επιστροφή του στην ομάδα της Ferrari και δεν ανησυχεί καθόλου για τις προαγωνιστικές δοκιμές που πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα στην πίστα της Jerez. Επίσης, ο Φιλανδός δήλωσε ότι βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση… γνωριμίας με τα νέα συστήματα και διαδικασίες, που θα χρησιμοποιούν φέτος, καθώς ο εξομοιωτής είναι πολύ χρήσιμος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TA 4 THELO PSAXNO