Τα μικρά με τα καλύτερα φρένα

163.938 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2020)

Όσο σημαντικό είναι να επιταχύνεις, τόσο και περισσότερο είναι να μπορείς να σταματήσεις. Δείτε ποια είναι τα 5 μικρά με το καλύτερα φρένα, αλλά και πως καταφέρνουν κάτι τέτοιο.


Τα φρένα είναι σημαντικός παράγοντας ενεργητικής ασφάλειας και γι αυτό στις αξιολογήσεις μας η σχετική βαθμολογία βασίζεται σε μεγάλο ποσοστό από την επίδοση φρεναρίσματος που έχει καταφέρει κάθε αυτοκίνητο. Είναι πλέον δεδομένο το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που προσφέρουν τα σύγχρονα αυτοκίνητα τόσο μέσω νέων τεχνολογιών όσο και των πιο παραδοσιακών στοιχείων που σχετίζονται με την ασφάλεια, που και εκείνα σαφώς εκσυγχρονίζονται.

Στη μικρή κατηγορία, αυτή η εξέλιξη στα συστήματα πέδησης, έχει μειώσει τις αποστάσεις φρεναρίσματος κατά 4 ολόκληρα μέτρα για την πλήρη ακινητοποίηση των αυτοκινήτων από τα 100 χλμ./ώρα. Συγκεντρώνουμε τα 5 καλύτερα στο φρενάρισμα μικρά αυτοκίνητα, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Auto Τρίτη Test Center. Αυτές πραγματοποιούνται υπό συγκεκριμένες συνθήκες και επαναλαμβάνονται 4 φορές σε κάθε αυτοκίνητο, με την διανυθείσα απόσταση να καταγράφεται λεπτομερώς από τα ηλεκτρονικά όργανα μετρήσεων μας.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto