2 φωτογραφίες »

Ήπια υβριδική τεχνολογία, υβριδική τεχνολογία, ηλεκτροκίνηση! Ήρθε η ώρα να μάθετε που διαφέρουν.

Τα 3 στάδια της υβριδικής τεχνολογίας

34.271 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα υβριδικά έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας. Ποιοι είναι όμως οι 3 τύποι υβριδικών; Από τα mild, μέχρι τα Plug-In υβριδικά και την ηλεκτροκίνηση, δείτε που διαφέρουν τεχνολογικά και σε κατανάλωση!


Ήπια υβριδική τεχνολογία, υβριδική τεχνολογία, ηλεκτροκίνηση! Ήρθε η ώρα να συνηθίσετε σιγά-σιγά αυτές τις ομάδες γιατί αποτελούν ήδη το νέο τρόπο κατηγοριοποίησης των αυτοκινήτων. Μέχρι σήμερα, η «βρώμικη δουλειά» της παραγωγής κινητικής ενέργειας ήταν έργο των κινητήρων εσωτερικής καύσης, όμως οι όλο και αυστηρότερες περιβαλλοντικές διατάξεις έχουν στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις αυτοκινητοβιομηχανίες αναγκάζοντάς τες να στραφούν στην ηλεκτροκίνηση.

Η υβριδική τεχνολογία είναι αυτή που «γεφυρώνει» το χάσμα μεταξύ των θερμικών κινητήρων, όπως τους γνωρίζουμε τόσα χρόνια, και της ηλεκτροκίνησης. Γνωρίζετε ότι το Audi A6 ήταν το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της αυτοκίνησης που ακόμα και στην πιο βασική του έκδοση ο θερμικός κινητήρας συνοδευόταν από ήπια υβριδική τεχνολογία; Όπως καταλαβαίνετε, η ηλεκτροκίνηση μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και οι hybrid τεχνολογίες είναι ήδη καθημερινότητα. `Ωρα να μάθεις πως να τα ξεχωρίζεις.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
moto