Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Kατά πάσα πιθανότητα, η φαρέτρα των μηχανικών συνόλων του θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο turbo 1,6 λτ. και έναν 2λίτρο κινητήρα που χρησιμοποιεί και το Elantra GT.

Teaser για το Hyundai Veloster

1.964 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2017)

Ένα νέο teaser video αποκάλυψε η Hyundai για το νέο Veloster. Δείτε το νέο μοντέλο της κορεάτικης φίρμας.

Mπορεί ήδη να έχουμε δει το νέας γενιάς Veloster σε μια σειρά από φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η Hyundai, ωστόσο σήμερα ήρθε στο φως ένα νέο teaser video για το ίδιο μοντέλο. Το αυτοκίνητο έχει το ίδιο πολύχρωμο «ντύσιμο» ενώ η κορεάτικη μάρκα δίνει την δυνατότητα στους θεατές να ακούσουν τον ήχο του.

Το μοτέρ του ακούγεται σαν V6, ωστόσο δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες ότι θα έχει τέτοιο κινητήρα,  ενώ το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι η Hyundai να «πείραξε» τον ήχο του Veloster για τις ανάγκες του teaser video.
 
Kατά πάσα πιθανότητα, η φαρέτρα των μηχανικών συνόλων του θα αποτελείται από έναν 4κύλινδρο turbo 1,6 λτ. και έναν 2λίτρο κινητήρα που χρησιμοποιεί και το Elantra GT (τουλάχιστον για την αγορά των ΗΠΑ) ενώ αν λανσαριστεί κάποια N έκδοση, τότε ίσως λάβει τον 2λιτρο των 275 ίππων του i30 N.

Πότε θα το δούμε όμως να αποκαλύπτεται; Tίποτα δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, όμως οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit τον Ιανουάριο ίσως φιλοξενήσει το νέο Veloster.
 

Toyota
KIA VANS IAA