Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Στη φωτογραφία βλέπουμε το concept του Santa Cruz.

Θα φέρει εξακύλινδρο pick-up η Hyundai;

2.027 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2017)

Την θέληση της να κατασκευάσει ένα pick-up εξέφρασε η Hyundai, παρά το γεγονός πως ακόμα δεν έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας κάποιο πρωτότυπο.

Σύμφωνα με όσα τόνισε στα διεθνή μέσα ο διευθυντής προϊόντος της κορεατικής μάρκας στην Αυστραλία Andrew Tuitahi ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν αποκλείεται να συνδυαστεί με ένα εξακύλινδρο κινητήρα, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία.
 
Μάλιστα ο Tuitahi αναφέρθηκε πως οι δύο βασικοί πυλώνες που εξετάζουν πρώτα απ όλα στην μάρκα είναι η καμπίνα και ο κινητήρας, προσθέτοντας πως έχουν στο μυαλό τους αυτό που έκανε η Volkswagen με τον V6 κινητήρα που προσέφερε στο Amaroκ, ωστόσο στη περίπτωση της Hyundai υπάρχει το ζήτημα της τιμολόγησης, καθώς ένα V6 κινητήρας ενδέχεται να ανεβάσει το κόστος του οχήματος.
Από κει και πέρα ένα άλλο στοιχείο που εξετάζουν είναι αν πρόκειται να συνδυάσουν το μοντέλο με ένα κινητήρα βενζίνης ή πετρελαίου, με την επιλογή του V6 biturbo βενζινοκινητήρα 3.3 λίτρων να βρίσκεται στα υπ όψιν.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως πριν από περίπου τρία χρόνια η μάρκα είχε παρουσιάσει στο Ντιτρόιτ ένα concept ενός pick-up στο οποίο είχε δώσει την ονομασία Santa Cruz, η έκδοση παραγωγής τους οποίου πιστεύεται ότι θα φτάσει μέχρι το 2020.

Toyota
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO