Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Η teaser εικόνα του Tesla Model Y.

Το 2019 η παραγωγή του Tesla Model Y

1.993 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2018)

Πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που θα ακολουθήσει η παραγωγή του Tesla Model Y, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα τα οποία επικαλούνται πληροφορίες που προέρχονται από πολύ κοντά στη φίρμα, η παραγωγή του μοντέλου θα ξεκινήσει το Νοέμβριο στο εργοστάσιο της φίρμας στο Fremont της Καλιφόρνια, ενώ λίγα χρόνια πιο μετά θα ξεκινήσει η κατασκευή του και στην Κίνα, κάνοντας λόγο για το έτος 2021.
 
Από κει και πέρα σε ότι αφορά το Model Y, το αυτοκίνητο πρόκειται να είναι ένα μικρό SUV, το οποίο σύμφωνα με τις φήμες θα έχει αρκετά εντυπωσιακό σχεδιασμό, ενώ όπως δείχνει και η εικόνα teaser που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η φίρμα, είναι πιθανό να μην στερείται τους πλευρικούς καθρέφτες.
Επιπλέον γίνεται λόγος πως το επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο, θα είναι ακόμα πιο προηγμένο από τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που έχει κατασκευάσει η Tesla, όντας εξοπλισμένο με μια ενημερωμένη έκδοση της τεχνολογίας Autopilot της Tesla.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Model Y, η Tesla σχεδιάζει να κατασκευάσει ένα Pick-Up, ένα βαν αλλά και ένα minibus.     

Autotriti.gr
VITO POSO KALO EINAI