ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αν έχετε την περιέργεια να δείτε πώς θα μπορούσε να μοιάζει σήμερα το Audi Α2, ο Pino Cazzetta είναι ο άνθρωπός σας. Ο σχεδιαστής έφτιαξε το «A2-Q», το οποίο είναι μόλις 4 εκ. μακρύτερο από το αρχικό
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αν έχετε την περιέργεια να δείτε πώς θα μπορούσε να μοιάζει σήμερα το Audi Α2, ο Pino Cazzetta είναι ο άνθρωπός σας. Ο σχεδιαστής έφτιαξε το «A2-Q», το οποίο είναι μόλις 4 εκ. μακρύτερο από το αρχικό μοντέλο που είχε μήκος 3.826 χλστ.

Το Audi A2 του σήμερα

4.628 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2017)

Δεκαοκτώ χρόνια πέρασαν από το λανσάρισμα του Audi A2 και το «ιδιόμορφο» μικρό των Γερμανών μάλλον δε θα επιστρέψει ποτέ. Ή μήπως όχι; Αν πάντως υπήρχε σήμερα, θα έμοιαζε κάπως έτσι…

Ανεξαρτήτως του τι πιστεύει ο καθένας, κοιτώντας τα νούμερα και μόνο το Audi A2 δεν κατάφερε ποτέ να πουλήσει πολύ, να πλησιάσει έστω την Mercedes A-Class, η οποία έχει ήδη να επιδείξει τρεις γενιές και ετοιμάζεται για την τέταρτη.

Η έμπνευση από το αρχικό μοντέλο είναι παραπάνω από εμφανής, όπως και οι αναφορές στα σύγχρονα μοντέλα της Audi. Όπως οφείλει ως πρωτότυπο, έχει τεράστιους τροχούς και μικροσκοπικούς καθρέπτες.

Η έμπνευση από το αρχικό μοντέλο είναι παραπάνω από εμφανής, όπως και οι αναφορές στα σύγχρονα μοντέλα της Audi. Όπως οφείλει ως πρωτότυπο, έχει τεράστιους τροχούς και μικροσκοπικούς καθρέπτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Σήμερα το Audi A2, σχεδόν 18 χρόνια από το λανσάρισμά του, έχει «εξαφανιστεί» από τους δρόμους, καθώς δεν πούλησε ούτε ως μεταχειρισμένο. Η γερμανική εταιρεία αποπειράθηκε το 2011 να δώσει στο Α2 μια 2η ευκαιρία, αλλά το A2 Concept παρέμεινε πρωτότυπο και το πρότζεκτ πάγωσε επ` αόριστον.
  
Αν παρόλα αυτά έχετε την περιέργεια να δείτε πώς θα μπορούσε να μοιάζει σήμερα το σύγχρονο Α2, ο Pino Cazzetta είναι ο άνθρωπός σας. Ο σχεδιαστής έφτιαξε το δικό του «A2-Q», το οποίο λέει πως είναι μόλις 4 εκ. μακρύτερο από το αρχικό μοντέλο που είχε μήκος 3.826 χλστ.
 
Η έμπνευση από το αρχικό μοντέλο είναι παραπάνω από εμφανής, όπως και οι αναφορές στα σύγχρονα μοντέλα της Audi. Όπως οφείλει ως πρωτότυπο, έχει τεράστιους τροχούς και μικροσκοπικούς καθρέπτες, αλλά και χωνευτές χειρολαβές όπως στα Tesla.
 
Αν αναρωτιέστε αν έχει θέση σήμερα στην αγορά ένα νέο Audi Q2, η απάντηση είναι μάλλον «όχι». Ειδικά με την παγκόσμια SUV «φρενίτιδα» που επικρατεί τα τελευταία χρόνια…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
VW