ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το Morgan Plus Six μας αποχαιρετά με την ειδική έκδοση Pinnacle

 Σχολιάστε 
1.207 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2024)
Το Morgan Plus Six μας αποχαιρετά με την ειδική έκδοση Pinnacle
6 Φωτογραφίες »

- Νέα ειδική έκδοση του Morgan Plus Six.
- Με 340 άλογα και 500 Nm ροπής.
- Μόνο 30 μοντέλα θα κατασκευαστούν.
- Κοστίζει 117.700 ευρώ.

Το κύκνειο άσμα του Morgan Plus Six

Ντεμπούτο έκανε το νέο Morgan Plus Six Pinnacle. Πρόκειται για μία ειδική και περιορισμένη σε παραγωγή έκδοση, η οποία αποτελεί το κύκνειο άσμα της ναυαρχίδας της βρετανικής μάρκας, πριν την αποκάλυψη του ολοκαίνουργιου κορυφαίου μοντέλου της, κάτι που είναι προγραμματισμένο να ισχύσει μέσα στο 2025.

Στην ειδική έκδοση Pinnacle, το Morgan Plus Six ενσωματώνει κάποιες από τις επιλογές που έχουν ζητήσει διάφοροι από τους πελάτες της μάρκας, προκειμένου να εξατομικεύσουν τα αυτοκίνητά τους. Μάλιστα, η Morgan σημειώνει πως τα στοιχεία που εφαρμόζει στο Plus Six Pinnacle, προέρχονται από επιλογές που έχουν γίνει καθ' όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, δηλαδή από 2019, όταν και πήρε την σκυτάλη από Plus 8, το οποίο κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1968.

Καμπίνα ντυμένη με δέρμα και ξύλο

Η Morgan δεν μπαίνει σε λεπτομέρειες, ωστόσο αναφέρει πως για το εσωτερικό υπάρχουν τρεις επιλογές δερμάτων, καθεμία ανεπτυγμένη σε συνεργασία την εταιρεία Bridge of Weir. Η πρώτη επιλογή είναι αφορά ένα καστανοκίτρινο δέρμα την οποία και ονομάζει «Fawn», η δεύτερη ονομάζεται «Explore» και ντύνει το εσωτερικό με σκούρο καφέ δέρμα και πιο σκληρή υφή, ενώ η τρίτη επιλογή ονομάζεται Riviera και έχει μια απαλή μπλε απόχρωση.

Κατά τα άλλα, το Pinnacle διαθέτει στο πάτωμα μοκέτα από δέρμα προβάτου ασορτί χρώματος, με αυτό που θα επιλεχθεί, καθώς και ραμμένα στο χέρι καθίσματα με λογότυπα Pinnacle. Το ίδιο λογότυπο είναι εντοιχισμένο με αλουμίνιο στην κεντρική κονσόλα, η οποία είναι φινιρισμένη με τικ καπλαμά, όπως και το κάτω μέρος του ταμπλό.

Με ασημί ζάντες όλα τα μοντέλα

Για το εξωτερικό, ολόκληρη η χρωματική παλέτα βρίσκεται στη διάθεση των αγοραστών. Από κει και πέρα, όλα τα Morgan Plus Six Pinnacle έχουν ασημί ζάντες, με το χρώμα να εμφανίζεται και στο ταμπλό. Το καπάκι πλήρωσης καυσίμου είναι σε γυαλισμένο ασημί χρώμα, όπως και οι καθρέπτες.   

Με 340 άλογα και 500 Nm ροπής

Κάτω από το καπό του Morgan Plus Six Pinnacle βρίσκεται ο γνωστός πλέον εξακύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 3,0 λίτρων, που συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων που κινεί τους πίσω τροχούς. Η ισχύς του παραμένει στους 340 ίππους και τα 500 Nm ροπής.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
moto