Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Renault Air4 γιορτάζει τα 60 χρόνια του 4L
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Renault Air4 γιορτάζει τα 60 χρόνια του 4L

1.684 Επισκέψεις στο άρθρο (15/11/2021)

Το Renault 4L γιορτάζει την 60η επέτειό του και για να επισημάνει το συγκεκριμένο γεγονός η γαλλική φίρμα έχει ετοιμάσει ένα νέο πρωτότυπο το οποίο και θα παρουσιάσει λίαν συντόμως.

Ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα της Renault, το 4L γίνεται 60 ετών και προκειμένου η μάρκα να γιορτάσει το γεγονός προσφέροντας τις ανάλογες τιμές στο μοντέλο της προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου πρωτότυπου που θα κάνει επίσημη πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Νέο concept σε συνεργασία με την εταιρεία TheArsenale

Το νέο concept δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία TheArsenale και έχει την ονομασία Air4. Οι εταιρείες δεν είπαν πολλά για το μοντέλο, αλλά θέλοντας να δώσουν μία πρώτη ιδέα περί τίνος πρόκειται ανέφεραν: «Το αρχικό R4 τολμούσε σχεδόν παντού: πόλεις, εξοχή, ερήμους. Και τώρα για τα 60ά γενέθλιά του, η Renault συνεργάζεται με την TheArsenale για να μεταφέρει το R4 στο μέλλον».
 

Το Air4 διατηρεί το σχεδιασμό του 4L

Παράλληλα δημοσιεύτηκε και ένα teaser βίντεο που αποκαλύπτει κάποια από τα σχεδιαστικά στοιχεία του νέου concept. Όπως φαίνεται το μοντέλο θα διατηρήσει το σχεδιασμό του αρχικού μοντέλου, ωστόσο θα εκσυγχρονιστεί. Θα φέρει φωτιζόμενο το σήμα της Renault, το οποίο πλαισιώνεται από κυκλικούς προβολείς με διακριτικά φώτα ημέρας LED. Προχωρώντας πιο πίσω, υπάρχει μια επένδυση που έρχεται σε αντίθεση με το πορτοκαλί σήμα TheArsenale. Το concept διαθέτει επίσης ένα λογότυπο 60ης επετείου και κάτι που φαίνεται να είναι φουτουριστικά φώτα φρένων.
 
Για τις προδιαγραφές δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, θυμίζουμε όμως πως η γαλλική μάρκα εργάζεται ήδη πάνω σε ένα νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο που θα ξαναζωντανέψει το Renault 4, όπως ακριβώς θα συμβεί και με το 5.

60άρησε και γιορτάζει!
-Το πρωτότυπο Air4 δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τα 60 χρόνια του θρυλικού Renault 4L.
-Συνεργασία της γαλλικής μάρκας με την TheArsenale.
-Πρεμιέρα στις 26 Νοεμβρίου.
Φαίνεται για ένα νέο ηλεκτρικό πρωτότυπο αλλά θα είναι;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Autotriti.gr
home pro