Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το C_Two διαθέτει μπαταρία 120 kWh που τροφοδοτεί τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες.

Το Rimac C_Two ντριφτάρει σε πίστα (+vid)

1.715 Επισκέψεις στο άρθρο (22/7/2020)

Το Rimac C_Two πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην παραγωγή και η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο teaser το οποίο απαντά σε όλους αυτούς που διερωτώνται αν θα το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο θα είναι ικανό στο ντριφτ.

Η αλήθεια είναι πως το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο αναλώνεται γύρω από μια συζήτηση που έχει η ομάδα εργασίας, γύρω από την εξέλιξη και τον χειρισμό του αυτοκινήτου, όμως τα τελευταία δευτερόλεπτα είναι αποδεικτικά των ικανοτήτων που θα έχει το επερχόμενο μοντέλο.
 
Στα τελευταία λοιπόν δευτερόλεπτα ο οδηγός δοκιμών Miroslav Zrnčević αναλαμβάνει να δείξει στην ομάδα ποιες είναι οι δυνατότητες του C_Two. Έτσι οδηγεί το μοντέλο σε μία πίστα όπου αρχίζει την επίδειξη χωρίς τη χρήση βοηθητικών προγραμμάτων οδήγησης, με το αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου κακό.
 
Πριν δείτε το βίντεο να θυμίσουμε πως το C_Two διαθέτει μπαταρία 120 kWh που τροφοδοτεί τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες. Αυτό δίνει στο μοντέλο κίνηση σε όλους τους τροχούς με τη συνολική ισχύ να φτάνει τους 1.914 ίππους και 2.300 Nm ροπής. Αυτό επιτρέπει στο ηλεκτρικό hypercar να κάνει το 0-96 χλμ./ώρα σε 1,85 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 412 χλμ./ώρα. Το C_Two λέγεται πως έχει αυτονομία 550 χιλιομέτρων σε WLTP.
 
Τον περασμένο μήνα, η Rimac ολοκλήρωσε την κατασκευή μιας νέας γραμμής παραγωγής που θα της επιτρέψει να κατασκευάσουν τέσσερα μοντέλα παραγωγής το μήνα. Η Rimac πιθανότατα θα παρουσιάσει  το μοντέλο παραγωγής το 2021.

ford
20YEARS BEST SELLERS