Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Ένα σχέδιο του νέου TVR Griffith, το οποίο το παρουσιάζει σε κάμπριο έκδοση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

To TVR Griffith σε coupe έκδοση.

Το TVR Griffith σε κάμπριο

1.946 Επισκέψεις στο άρθρο (9/10/2017)

Ένα σχέδιο του νέου TVR Griffith, το οποίο το παρουσιάζει σε κάμπριο έκδοση ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Πριν από λίγο καιρό η εταιρεία TVR μετά από πολλά χρόνια παρουσίασε το νέο μοντέλο Griffith. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίασης υπήρξαν οι φήμες που ανέφεραν πως λίγο αργότερα θα υπάρξει και μία κάμπριο εκδοχή του νέου σπορ μοντέλου, κάτι το οποίο αποκάλυψε πρόσφατα ο πρόεδρος της φίρμας Les Edgar κατά τη διάρκειας συνέντευξης στα διεθνή μέσα ενημέρωσης.
 
Έτσι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και παρουσίασε το νέο μοντέλο το οποίο διαμόρφωσε σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα. Όπως μπορούμε να δούμε το νέο σχέδιο μοιάζει πιο πολύ ως ένα αυτοκίνητο που έχει τοποθετηθεί targa οροφή παρά ένα συμβατικό κάμπριο με μια ηλεκτρικά πτυσσόμενη οροφή.
Η TVR εκτός από την κάμπριο έκδοση μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια αναμένεται να εισάγει και άλλες εκδόσεις S και R που προορίζονται να προσφερθούν και στα δύο στυλ αμαξώματος. Υπάρχουν επίσης φήμες για μια ελαφρώς μεγαλύτερη έκδοση του coupe με ένα μακρύτερο μεταξόνιο για να φιλοξενήσει μια καμπίνα τεσσάρων επιβατών.
 
Μέχρι τότε όμως το coupe TVR Griffith θα είναι στο προσκήνιο με τον V8 κινητήρα να στέλνει την ισχύ 500 αλόγων στους πίσω τροχούς. Οι πρώτες παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2019 με τις πρώτες 500 μονάδες να υπάγονται στην ειδική έκδοση «Launch Edition» το κόστος της οποίας θα ανέρχεται στις 118.000 δολάρια (περίπου 100.000 ευρώ), ενώ τα υπόλοιπα αυτοκίνητα θα είναι είτε φθηνότερα είτε ακριβότερα ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα περιλαμβάνουν.

Mercedes
Fia