Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Το ανανεωμένο Kia Sportage «συνελήφθη» στο Nürburgring

 Σχολιάστε 
4.840 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2024)
Το ανανεωμένο Kia Sportage «συνελήφθη» στο Nürburgring
2 Φωτογραφίες »

- Το ντεμπούτο του αναμένεται εντός του έτους.
- Νέα φωτιστικά σώματα ημέρας και αλλαγές στη γρίλια.
- Με περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα.
- Δεν αναμένονται αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων.

Το ντεμπούτο του αναμένεται εντός του έτους

Το ανανεωμένο Kia Sportage ολοκληρώνει τις δοκιμές, πριν πραγματοποιήσει την επίσημη αποκάλυψή του και οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν το κορεατικό SUV κατά τη διάρκεια δοκιμών στο Nürburgring. Το πλήρες καμουφλάζ μας εμποδίζει να δούμε τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά που έχει αποκτήσει, ωστόσο το πιθανότερο είναι πως θα αφαιρεθεί από το αμάξωμα μέσα στο 2024, όπου υπολογίζεται να έχει κάνει το επίσημο ντεμπούτο του.

Νέα φωτιστικά σώματα ημέρας και αλλαγές στη γρίλια

Κοιτώντας πιο προσεκτικά, το πρωτότυπο του ανανεωμένου Kia Sportage που δοκιμάζεται στο Nürburgring, διαθέτει νέους προβολείς, οι οποίοι χάνουν τα προηγούμενα φώτα ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ, υπέρ νέων κάθετα τοποθετημένων στοιχείων. Εντοπίζουμε επίσης νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά στη γρίλια. Στο πίσω μέρος παρατηρούμε ότι τα φώτα έχουν νέα φωτεινή υπογραφή.

Με περισσότερες τεχνολογίες στην καμπίνα

Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουν κυκλοφορήσει. Είναι όμως πολύ πιθανό η κορεατική φίρμα να προχωρήσει και σε αλλαγές στην καμπίνα, προσφέροντας περισσότερα στάνταρ τεχνολογικά χαρακτηριστικά στο οικογενειακό SUV. Επίσης, ίσως δούμε μεγαλύτερες οθόνες, αλλά και ανασχεδιασμένο ταμπλό.

Δεν αναμένονται αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων

Τέλος, η ανανέωση του Kia Sportage μπορεί να επηρεάσει την εμφάνισή του μέσα και έξω σε θα συμβεί όμως το ίδιο και με την γκάμα των κινητήριων συνόλων. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το φρεσκαρισμένο Sportage θα διατηρήσει τις ίδιες επιλογές κινητήρων. Ως εκ τούτου θα συνεχίσει να προσφέρεται ως ήπια υβριδικό βενζίνης (160 ίππους) και diesel (136 ίππους), υβριδικό (210 ίππους) και υβριδικό plug-in (245 ίππους).

Mercedes
Autotriti.gr