ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Tο νέο RS6 μπορεί να λάβει το ίδιο υβριδικό σύστημα με την Porsche Panamera Sport E-Hybrid.

O οίκος έφτιαξε και μια σεντάν εκδοχή του, αν τυχόν η Αudi αποφασίσει να το προσφέρει σε δύο αμαξώματα.

Το νέο Audi RS6;

2.518 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2018)

Ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος παρουσίασε την δική του εκδοχή για το νέο Audi RS6 που αναμένεται να λανσαριστεί μέχρι το 2020. Πώς σας φαίνεται;

Με την Audi να παρουσιάζει επίσημα το νέο A6, δεν αναμένεται να περάσει καιρός πριν η γερμανική εταιρεία προχωρήσει και στο λανσάρισμα του νέου RS6, με το υψηλών επιδόσεων μοντέλο να επωφελείται από το σύνολο του νέου εξοπλισμού που έχει πάρει το Α6.

Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος Ascariss Design δημιούργησε την δική του εκδοχή για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο RS6 που αναφέρει ότι θα είναι έτοιμο μέσα στην επόμενη διετία. Η σχεδιαστική του γλώσσα κινείται φυσικά στα πλαίσια που έχει ορίσει η γερμανική φίρμα ενώ σε σχέση με το τωρινό μοντέλο υπάρχουν μια σειρά από τροποποιήσεις.
 
Συγκεκριμένα, οι προφυλακτήρες εμπρός και πίσω είναι ανανεωμένοι αισθητικά, η γρίλια είναι φυσικά εξαγωνική με το έμβλημα RS ενώ ο οίκος αναφέρει ότι έχει μειωμένη απόσταση από το έδαφος, πιο μεγάλες ζάντες αλουμινίου, καλύτερη ανάρτηση και ισχυρότερα φρένα.

Όσον αφορά στο μοτέρ, το νέο RS6 μπορεί να λάβει το ίδιο υβριδικό σύστημα με την Porsche Panamera Sport E-Hybrid που αποτελείται από έναν διπλό turbo V8 κινητήρα και από ένα ηλεκτρικό μοτέρ με μια 14,1 μπαταρία λιθίου. Η συνολική απόδοση του κινητήριου συνόλου φτάνει τα 680 άλογα.

Για άλλη μια φορά, το Audi RS6 θα λανσαριστεί πιθανότατα μόνο σε wagon έκδοση, ωστόσο ο οίκος έφτιαξε και μια σεντάν εκδοχή του, αν τυχόν η Αudi αποφασίσει να το προσφέρει σε δύο αμαξώματα.

FORD
ODIGOS AGORAS LINGLONG