4 φωτογραφίες »

Ευχάριστος είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Hyundai i10 προβάλλοντας πολύ καλά επίπεδα ποιότητας και συναρμολόγησης.

Εσωτερικό: Πληρότητα από το Hyundai i10

115.739 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2020)

Το εσωτερικό των 3 μοντέλων διαφέρει σημαντικά αν και όλα τους προσεγγίζουν ευχάριστα τον νεανικό τους χαρακτήρα.

Το νέο Hyundai i10 ξεχωρίζει για τον μοντέρνο του σχεδιασμό αλλά και τον ευχάριστο γενικότερα διάκοσμο, με τα πλαστικά να είναι σκληρά μεν όπως σε όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας, ωστόσο το πολύ καλό φινίρισμα και η προσεγμένη συναρμολόγηση δίνει την εικόνα ανώτερης ποιότητας. Ο οδηγός κάθεται άνετα αν και ψηλά, απολαμβάνοντας καλή περιφερειακή ορατότητα και εργονομία.

Πιο λιτό αισθητικά αλλά ευχάριστο, είναι το εσωτερικό του Panda, με τα τετράγωνα μοτίβα της σχεδίασης να αποτελούν πηγή έμπνευσης και εδώ. Τα σκληρά πλαστικά του ταμπλό έχουν καλή συναρμογή και ευχάριστο φινίρισμα, ενώ εύχρηστος είναι ο ψηλά τοποθετημένος επιλογέας. Η εργονομία του είναι καλή με τα περισσότερα στοιχεία να βρίσκονται στην κεντρική κονσόλα.

Το εσωτερικό του Peugeot 108 είναι και αυτό μοντέρνο με ιδιαίτερα νεανικό διάκοσμο, κάτι που μπορεί να ενταθεί με τις δυνατότητες εξατομίκευσης που προσφέρει και εδώ. H ξεχωριστή και κάθετη κεντρική κονσόλα του χαρίζει ένα παιχνιδιάρικο αέρα, ενώ ποιοτικά χρησιμοποιούνται καλής ποιότητας πλαστικά υλικά με στιβαρή συναρμογή και όμορφο φινίρισμα. Εδώ ο οδηγός κάθεται πιο χαμηλά από τα άλλα μοντέλα και αισθάνεται πιο «δεμένος» με το αυτοκίνητο, παρουσιάζοντας έτσι έναν πιο οδηγοκεντρικό και ευχάριστο χαρακτήρα, στοιχείο που δεν συναντάς συχνά σε αυτοκίνητο πόλης.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Toyota
test center